2012-06-07 18:07:39
Φωτογραφία για Ο ΕΔΣΝΑ ζητάει τα χρήματά του από ΔΕΗ και Δήμους...!!!
 Πριν καν ξεκινήσει το έργο του ξέμεινε από ρευστό ο Ενιαίος Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής προκειμένου να αποδοθούν στον ΕΔΣΝΑ.  

Με επείγον έγγραφό του προς τον πρόεδρο της ΔΕΗ, Αρθούρο Ζερβό, ζητάει να αποδοθούν άμεσα οι παρακρατηθέντες πόροι από τα δημοτικά τέλη, ύψους 25 εκατ. ευρώ, που αφορούν στις οφειλές των δήμων για το πρώτο τρίμηνο του 2012. Η ενέργεια αυτή έγινε κατόπιν αποφάσεως της εκτελεστικής επιτροπής του ΕΣΔΝΑ, χθες, όπου και δρομολογήθηκαν λύσεις για μια σειρά άλλων προβλημάτων, όπως η αποκατάσταση 10 ΧΑΔΑ στην Αττική και λοιπά θέματα καθημερινής διαχείρισης.

 Πέραν της επιστολής προς τον πρόεδρο της ΔΕΗ, ο ΕΔΣΝΑ έστειλε επιστολή και προς τους δήμους, ζητώντας τους να του καταβάλλουν την εισφορά του β'

τριμήνου. Αποφασίστηκε επίσης η Νομική Υπηρεσία να ενημερώσει στην επόμενη συνεδρίαση την εκτελεστική επιτροπή για όλες τις συμβάσεις που έχει υπογράψει ο ΕΔΣΝΑ με φορείς και ιδιώτες, καθώς και για όλες τις εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις. Μάλιστα, ο ΕΔΣΝΑ ζητεί άμεση συνάντηση με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο και τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών Αντώνη Μανιτάκη για να τους ενημερώσει για τα επείγοντα προβλήματά του που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ