2018-10-14 16:44:58
Φωτογραφία για Γυναίκα κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από 9χρονο αγόρι!
Το ζήτημα απασχόλησε ακόμα και μεγάλα ειδησεογραφικά δίκtυα, όπως οι Νew York Times, με την εφημερίδα να αναφέρει ότι η κυρία Κλάιν είδε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας

του καταστήματος, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο νεαρός δεν την αγγίζει και ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για τη συμπεριφορά της

Μια γυναίκα στις Ηνωμένες Πολιτείες κάλεσε την άμεσο δράση για να καταγγείλει ένα 9χρονο αγόρι για σεξουαλική παρενόχληση. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα κατάστημα τροφίμων όταν η καταγγέλλουσα, Τεράζα Κλάιν, περίμενε τη σειρά της στο ταμείο.

Το αγόρι περνούσε εκείνη τη στιγμή από πίσω της και η σχολική του σάκα άγγιξε τη γυναίκα. Η κυρία Κλάιν, θεωρώντας ότι την ακούμπησε ο νεαρός βγήκε έξω από το κατάστημα και κάλεσε την αστυνομία υποστηρίζοντας ότι ο πιτσιρικάς της «έπιασε τα οπίσθια».

Ένας περαστικός κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο την κυρία Κλάιν να διαπληκτίζεται με την μητέρα του αγοριού έξω από το κατάστημα. Οι αστυνομικοί που έφθασαν 20 περίπου λεπτά μετά δεν υπέβαλαν αναφορά.

Το ζήτημα απασχόλησε ακόμα και μεγάλα ειδησεογραφικά δίκtυα, όπως οι Νew York Times, με την εφημερίδα να αναφέρει ότι η κυρία Κλάιν είδε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο νεαρός δεν την αγγίζει και ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για τη συμπεριφορά της.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ