2018-10-14 20:20:12
Φωτογραφία για ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ: Ψυχαγωγικό σόου κι όχι απλό πρωινό αναλαμβάνει η Καινούργιου...
Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν στην πολύ πρωινή ζώνη του Ε, ετοιμάζεται φέτος για πρωινό στη ζώνη 10-1. Το ''Ευτυχείτε'' , λοιπόν, είναι η νέα εκπομπή της στο OPEN ,κάνει πρεμιέρα 25 Οκτωβρίου στις 09.45, κι όπως λέει η ανακοίνωση , θα είναι ένα ''καθημερινό ψυχαγωγικό show κι όχι ακόμη ένα πρωινό!''

Η Κατερίνα Καινούργιου με την πιο δυνατή ομάδα, παρουσιάζουν την πιο πλούσια τηλεοπτική συνταγή. Ο γοητευτικός σεφ Γιώργος Τσούλης, βάζει «φωτιά» στην κουζίνα, όχι μόνο με τις πρωτότυπες και γευστικές συνταγές του αλλά και με το κέφι του, ενώ η καταξιωμένη Βίκυ Παγιατάκη, παρουσιάζει και αναλύει τις αστρολογικές προβλέψεις. Η έμπειρη fashion editor Γεωργία Παντελέ, δίνει απαντήσεις σε όλες τις στυλιστικές σας απορίες, ενώ κάθε μέρα ανοίγει τη «μαγική» ντουλάπα της Κατερίνας κι επιλέγουν για εσάς τα απόλυτα outfit και trends. Οι αδελφές Αγάθη και Βαλεντίνη Ράντη, επιμελούνται το πρώτο life style δελτίο ειδήσεων της ημέρας, που μεταδίδεται μέσα στην εκπομπή, με «αναλυτές», τους Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και Παναγιώτη Ραφαηλίδη, ενώ με τις super μουσικές επιλογές του dj Pitsi ζωντανά μας φτιάχνει τη διάθεση!


Οι πρωταγωνιστές της ελληνικής showbiz, αποκαλύπτουν ζωντανά κάθε πρωί όλα όσα συμβαίνουν στα τηλεοπτικά πλατό, τις θεατρικές σκηνές αλλά και τις πίστες. Κι επειδή η ευχή είναι κάθε μέρα να… ευτυχείτε, η Κατερίνα με τη βοήθεια ειδικών αλλά και των συνεργατών της, δίνουν λύσεις στα δικά σας ερωτικά αλλά και ιδιαίτερα «διλήμματα», μέσα από την ομώνυμη ενότητα που έχετε αγαπήσει και επιμελείται ο Γιώργος Μιχαηλίδης.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ