2012-06-07 18:27:38
Φωτογραφία για Της έκανε πρόταση για ερωτικό τρίγωνο και έφτασαν στα δικαστήρια
Τραγελαφικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου όταν στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης ενός ερωτικού τριγώνου. Η πρώην σύζυγος κατά τη διάρκεια έκδοσης του διαζυγίου συμπεριέλαβε στα δικόγραφα ανήθικη πρόταση που φέρεται να της έκανε ο πρώην σύζυγός της ενώ ήταν παντρεμένοι. Η γυναίκα αναφέρει ότι ο σύζυγός της της ζήτησε να συμμετάσχει σε ερωτικό τρίγωνο με τον αδερφό του σε γνωστό ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται, η διαστροφή του δεν σταμάτησε εκεί, καθώς της πρότεινε την ερωτική πράξη να παρακολουθούν και δύο φίλοι του.

Η κοπέλα στην αγωγή της τονίζει ότι αρνήθηκε την πρόταση, ενώ ο πρώην σύζυγός της υπέβαλε εναντίον της μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, η οποία εκδικάστηκε προχθές.

Η γυναίκα δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκε από την πληρεξούσιο δικηγόρο της. Εμφανίστηκε όμως ο 31χρονος πρώην σύζυγος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η πρώην γυναίκα του τον απατούσε συνέχεια, καθώς άλλαζε τους εραστές σαν τα πουκάμισα, ενώ αιτιολόγησε τα περί ερωτικού τριγώνου που ισχυρίστηκε εκείνη, λέγοντας ότι ήθελε να τον συκοφαντήσει για να βγει το διαζύγιο υπέρ της!


Το δικαστήριο πάντως έκρινε αθώα την 26χρονη κοπέλα, αποδεχόμενο την πρόταση της εισαγγελέως έδρας, σύμφωνα με την οποία θεωρήθηκε ότι η γυναίκα αναφέρθηκε σε πραγματικά γεγονότα και συμβάντα.

Ωστόσο το πρώην ζευγάρι θα βρεθεί ξανά στα δικαστήρια σε λίγο καιρό, καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η γυναίκα διεκδικώντας ένα τεράστιο ποσό που ισχυρίζεται πως είχε στην κατοχή της και το οποίο «έφαγε» ο πρώην σύζυγός της.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ