2018-10-15 11:49:49
Φωτογραφία για Ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών - Συνεχίζεται και σήμερα η καταμέτρηση
Θα συνεχιστεί σήμερα το απόγευμα η καταμέτρηση της σταυροδοσίας

thebest.gr

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας που γίνονται γνωστά (ακόμα δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση) για το νέο 13μελες Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, σε αυτό εκλέγονται:

Aπό την παράταξη ΙΑΣΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ της Άννας Μαστοράκου, η ίδια, με 520 ψήφους, ο Γιώργος Πατριαρχέας, ο Γιώργος Σκρουμπής, ο Νίκος Καρατζάς, ο Νίκος Καρούζος ,ο Κωνσταντίνος Σβόλης και ο Γιάννης Ντούβας.

Επίσης ο Δημήτρης Ζιαζιάς Πρόεδρος της ΕΙΝΑ και ο Στυλιανός Τσόχατζης από τον συνδυασμό ΕΝΙΑΙΑ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (Ε.ΜΕ.Ι.Σ.).

Ο Πλούταρχος Τζαβάρας από τον συνδυασμό ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΑΤΡΩΝ (Ε.Σ.Ι.)

Ο Θεόδωρος Τουλγαρίδης από τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ (ΔΗ.ΠΑ.Κ.)

O Aπόστολος Σωτηρούδης από τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΙΑΤΡΩΝ (ΔΗ.Π.Ι.) και η Κατερίνα Γατοπούλου από την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ (Α.Κ.Ι.)


Η Άννα Μαστοράκου υπογραμμίζει στο thebest.gr ότι η η νίκη της παράταξής της οφείλεται σε πολλούς ανθρώπους και μίλησε για νίκη της ιατρικής κοινότητας, απευθύνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Τα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει η νέα Διοίκηση είναι πολλά και ως προτεραιότητες θέτει μεταξύ άλλων τις διεκδικήσεις των ιατρών και τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα ειδικά μισθολόγια τον νοσοκομειακών γιατρών, με τον οικογενειακό γιατρό και τις συμβάσεις των ειδικών γιατρών.

Χθες η καταμέτρηση των σταυρών ξεκίνησε από τους υποψηφίους των παρατάξεων που έλαβαν τις λιγότερες ψήφους και οι υποψήφιοι της πλειοψηφούσας παράταξης καταμετρήθηκαν τελευταίοι.

Η καταμέτρηση θα συνεχιστεί σήμερα με τους σταυρούς των εκπροσώπων στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, του Προέδρου, Αντιπροέδρου, έξι (6) τακτικών μελών και ισάριθμων αναπληρωματικών μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου και της Τριμελούς (3) Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η θητεία της νέας Διοίκησης θα είναι πλέον τετραετής και όχι τριετής.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ