2018-10-15 15:18:50
Φωτογραφία για Αλλοδαπός έκλεψε σκάφος από το Μεσολόγγι και παραλίγο να πνιγεί ανοιχτά της Κεφαλλονιάς – Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού
Ενημερώθηκαν την Παρασκευή το πρωί, οι Λιμενικές Αρχές Λευκάδας, Κεφαλληνίας και Ιθάκης από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για περιστατικό βύθισης Ι/Φ σκάφους και την μετεπιβίβαση του αλλοδαπού επιβαίνοντα του σε βοηθητικό μέσο, στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά ν. Κεφαλληνίας.

Άμεσα για την περιοχή απέπλευσαν τρία (03) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το Τ/Χ σκάφος ΄΄UHURU΄΄ σημαίας Αγγλίας στο οποίο επέβαινε στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Φισκάρδου καθώς και το Ε/Π-Α/Κ σκάφος ΄΄ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α΄΄ Ν.Π. 3043.

Ο ανωτέρω 30χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε και περισυνελέγη από το ΄΄ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α”, ενώ στη συνέχεια μετεπιβιβάστηκε σε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στο λιμένα Φισκάρδου, καλά στην υγεία του.

Η ανωτέρω περιοχή ελέγχθηκε από το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το  Τ/Χ σκάφος ΄΄UHURU΄΄ στο οποίο επέβαινε στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Φισκάρδου, χωρίς να διαπιστωθεί θαλάσσια ρύπανση ή να εντοπιστούν ευρήματα του ναυαγίου.

Κατόπιν διερεύνησης της υπόθεσης και υποβολής έγγραφης μηνύσεως στο Λιμεναρχείο Μεσολογγίου από τον ιδιοκτήτη του εν λόγω Ι/Φ, συνελήφθη ο 30χρονος αλλοδαπός για κλοπή, ενώ το σκάφος αναζητείται σε συνεργασία με τις Ιταλικές Αρχές.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας.

 http://sinidisi.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ