2018-10-15 15:18:50
Φωτογραφία για Φοβερή νίκη με ανατροπή του ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ με 9 παίκτες, 5-3 την Δόξα Ωρωπού
ΦΩΤΟ: Βαγγέλης Πάτσης 

Κείμενο: https://gosports.gr

Χρυσή νίκη με 9 παίχτες και ανατροπή ο Αμβρακικός Βόνιτσας

        Ένα χορταστικό ματς με πολλά γκολ, σκληρά μαρκαρίσματα και αποβολές είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει όποιος βρέθηκε στο δημοτικό στάδιο Βόνιτσας σήμερα Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 στο ματς της 4ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον ΠΑΣ Αμβρακικό και την Δόξα Ωρωπού, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 5-3...         Η ομάδα του Αμβρακικού αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίχτες κατάφερε να πάρει τελικά την πολυπόθητη νίκη. 

        Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ των Ζέρη και Μπαλάφα για το 0-2. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν το ματς και με δυο προσωπικά γκολ του Μπεκιάρη και του Νίκου πήγαν στα αποδυτήρια του ημιχρόνου προηγούμενοι με  3-2 και με αριθμητικό μειονέκτημα αφού στο 42’ ο διαιτητής του παιχνιδιού απέβαλε με κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) τον Πάτση.


          Στο δεύτερο μέρος ο Μήτσουρας διαμόρφωσε το 4-2 για τον Αμβρακικό που έμεινε στο 69’ με 9 παίχτες λόγω αποβολής του Φουρλή (δεύτερη κίτρινη). Ο Ωρωπός μείωσε σε 4-3 με τον Αποστόλου, αλλά ο Ρέππας που είχε περάσει στο ματς στο 91’ στις καθυστερήσεις βρήκε και αυτός δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 5-3.

Διαιτητής: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Δ.

Βοηθοί: ΤΣΟΓΚΑΣ Α. ΣΙΣΚΑΣ Σ.

ΠΑΣ Αμβρακικός Βόνιτσας (Γεωργαλής): ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΥ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΠΑΤΣΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ, ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ(68’ ΤΣΩΛΗΣ), ΦΟΥΡΛΗΣ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ(91’ ΡΕΠΠΑΣ), ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ(89’ ΜΠΑΡΑΚΟΣ).

ΠΑΣ Δόξα Ωρωπού (Φίντζος): ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΔΟΥΛΗΣ, ΚΡΟΚΙΔΑΣ Χ. (66’ ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ), ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ(74’ ΧΑΛΚΙΔΗΣ), ΚΡΟΚΙΔΑΣ Ι.(46’ ΓΑΤΣΕΛΟΣ), ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΔΗΜΟΛΙΤΣΑΣ(61’ ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ), ΜΑΝΤΟΥΣΗΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΖΕΡΗΣ.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ