2018-10-15 16:05:17
Φωτογραφία για Μπάγια Αντωνοπούλου: Το τέλος από το Καλημέρα Ελλάδα και οι μνηστήρες...
Το γυαλί ράγισε και δεν ξανακολλά. Έτσι μετά από χρόνια συνεργασίας η Μπάγια Αντωνοπούλου σταματά να συνεργάζεται με την πρωινή ενημερωτική εκπομπή και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να συναντηθεί με στελέχη του ΑΝΤ1 για να συζητήσουν αν υπάρχει κάποιο άλλο πλαίσιο συνεργασίας με το σταθμό του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου την προηγούμενη βδομάδα ανώτατο στέλεχος του ΑΝΤ1 συναντήθηκε με τη δημοσιογράφο και όπως διαπιστώθηκε δεν γίνεται μετά το επεισόδιο που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε αυτήν και τον Γιώργο Παπαδάκη να… ξεχαστεί και να συνεχίσει η συνεργασία τους.

Στελέχη του ΑΝΤ1 λοιπόν θεωρούν ότι το «διαζύγιο» της Μπάγιας Αντωνοπούλου με την ενημερωτική εκπομπή είναι οριστικό και για αυτό μάλιστα αναζητείται πρόσωπο που θα είναι μαζί με τον Ντίνο Σιωμόπουλο, δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη. Αν και κάποιοι θεωρούσαν πως «ό,τι έγινε, έγινε και θα ξεχαστεί» τελικά διαπιστώθηκε ότι το γυαλί δεν μπορεί να κολλήσει και έτσι είναι καλύτερα για όλους να βγει «διαζύγιο κοινή συναινέσει».


Σύμφωνα με τις ίδιες αξιόπιστες πηγές μέσα στη βδομάδα θα συναντηθεί στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού με τη Μπάγια Αντωνοπουλου για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους, ενώ αξίζει να αναφέρω ότι οι ίδιες «πηγές» τονίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα… τελεσίγραφο του στιλ «ή στην πρωινή εκπομπή ή εκτός σταθμού»!

Τέλος αξίζει επίσης να αναφέρω πως αν και τις τελευταίες ημέρες υπάρχει φημολογία για… μνηστήρες τελικά αυτοί δεν έχουν εμφανιστεί, τουλάχιστον ακόμα, καθώς η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν έχει συναντηθεί με κανένα στέλεχος άλλου τηλεοπτικού σταθμού, δίνοντας προτεραιότητα στον ΑΝΤ1 στον οποίο ξεκίνησε και εργάζεται εδώ και 8 χρόνια, τα έξι από τα οποία στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε αν το «διαζύγιο» είναι… κοινή συναινέσει ή ο χωρισμός θα είναι πιο… σκληρός δίνοντας πεδίο σε επίδοξους… μνηστήρες!

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ