2012-06-07 18:46:03
Φωτογραφία για Άποψη αναγνώστη σχετικά με το επεισόδιο Κασιδιάρη-Κανέλλη
Σίγουρα η συμπεριφορά του κ.Κασιδιάρη απέναντι στην εκπρόσωπο του Σύριζα κα.Δούρου και την κα.Κανέλη ήταν απαράδεκτη. Έστω κι αν η κα.Κανέλη πέταξε πρώτα κάτι χαρτιά στον Κασιδιάρη. Απαράδεκτη όμως ήταν και η φρασεολογία της κας Κανέλη μετέπειτα πάντα καπνίζοντας όπου γουστάρει αγνοώντας επιδεικτικά τους νόμους και τους γύρω της. Σύσσωμη η αφρόκρεμα της δημοσιογραφίας βγήκε να καταδικάσει έντονα το επεισόδιο που έγινε σήμερα στον ΑΝΤ1. Και καλά έκανε. Αυτό όμως που θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος είναι γιατί κανένας μεγαλοδημοσιογράφος από όλους αυτούς που καταδίκασαν την επίθεση αυτή δεν βγήκε να πει φασιστικά όλα τα μέτρα του Παπανδρέου, του Βενιζέλου, του Σαμαρά και της παρέας τους που εξαθλιώνουν τους Έλληνες?

Αυτά δεν είναι φασιστικά? Να σου διαμορφώνουν μισθούς πείνας, να κόβουν συντάξεις και μισθούς, να εκτινάσσουν την ανεργία στα ύψη, όλα αυτά ΠΟΤΕ δεν τα είπαν φασιστικά.Αυτά βλέπετε είναι νόμιμα.Οι καθημερινές αυτοκτονίες φαίνεται τους ενοχλούν λιγότερο από τα χαστούκια του Κασιδιάρη
. Κανένας μεγαλοδημοσιογράφος δεν βγήκε να φωνάξει στα κανάλια να φέρουν οι ΚΛΕΦΤΕΣ τα λεφτά του λαού πίσω και να πληρωθούν μ'αυτά οι υποχρεώσεις της Ελλάδας. Η μόνη φασιστική πράξη σήμερα στην Ελλάδα είναι η συμπεριφορά του Κασιδιάρη και της Χρυσής Αυγής. Ενός κόματος που το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ανέδειξαν με τις εγκληματικές τους κυβερνήσεις. Ναι, γιατί αν υπήρχε ένα στοιχειώδες κράτος νομιμότητας και δικαίου, η Χρυσή Αυγή δεν θα 'παιρνε ούτε 1000 ψήφους.

Δεν είμαι ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής αλλά δεν κατακρίνω αυτούς που τους ψήφισαν.Τους κατανοώ απόλυτα.Ο κόσμος πια δεν είναι εξοργισμένος και αγανακτισμένος.Είναι σε έξαλλη κατάσταση με όλους τους επαγγελματίες πολιτικούς.Ακόμα και στους μη κυβερνώντες βλέπουν μερίδιο ευθύνης.Σε όλο το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας.Σοκαρισμένοι όλοι θα βγουν και θα μιλήσουν για τη Δημοκρατία, το φασισμό, την ακραία στάση της Χρυσής Αυγής. Τα εγκλήματα της κυβέρνησης Παπανδρέου και Παπαδήμου απέναντι στους Έλληνες δεν άκουσα όλους αυτούς να τους σοκάρουν. Αυτοί θα ζουν ανενόχλητοι για πάντα στα παλάτια τους.Με τα δις στις τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού.Με ακίνητα, επενδύσεις, εταιρίες, μετοχές, ό,τι μπορεί να φανταστεί ο καθένας. Για μένα αυτοί είναι οι εγκληματίες του τόπου και μετά ο κάθε Κασιδιάρης.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ