2018-10-15 21:42:28
Φωτογραφία για ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΚΥΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Στο αίτημά του για άμεση προσφυγή στις κάλπες επέμεινε ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ εξαπέλυσε βολές κατά του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, καταλογίζοντάς του πως δεν ήρε την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση όταν τον Ιούλιο η Ν.Δ. κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας με αφορμή την άκρως προβληματική, όπως τη χαρακτήρισε, Συμφωνία των Πρεσπών.

Από την Κορινθία και τις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία όπου πραγματοποιεί περιοδεία ο Πρόεδρος της Ν.Δ. τόνισε «έχουμε να κάνουμε με έναν κυνικό συνεταιρισμό εξουσίας με ένα ετερόκλητο δίδυμο το οποίο το μόνο που το ενδιαφέρει είναι να παραμείνουν λίγες μήνες ακόμα στις καρέκλες της εξουσίας».

«Όσο παρατείνεται αυτή η άτυπη προεκλογική περίοδος και όσο η χώρα είναι εγκλωβισμένη στις αντιφάσεις των κυβερνητικών εταίρων, τόσο μεγαλύτερη ζημιά θα γίνεται στα εθνικά θέματα», δήλωσε και επανέλαβε πως όσο πιο γρήγορα γίνουν εκλογές τόσο καλύτερα θα είναι για τη χώρα.

«Η χώρα πρέπει επιτέλους να αναπνεύσει. Η Νέα Δημοκρατία διεκδικεί μια ισχυρή λαϊκή εντολή, για να δώσει ένα τέρμα σε αυτήν την άκρως τραυματική περίοδο των τελευταίων τεσσάρων ετών», υπογράμμισε επίσης.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ