2018-10-15 22:01:24
Φωτογραφία για Η Apple θα κυκλοφορήσει μια διαφανή θήκη για το iPhone XR
Τον περασμένο μήνα, η Apple ανακοίνωσε τα νέα smartphones και άρχισε να πωλεί μια σειρά επώνυμων θηκών σιλικόνης και δερμάτινες για το iPhone XS και XS Max, αλλά δεν μίλησε για επίσημα αξεσουάρ και για το iPhone XR.

Στην πραγματικότητα όμως, στο τέλος κάποιων δελτίων τύπου για το iPhone XR για ορισμένες χώρες, όπως ο Καναδάς, αναφέρεται ότι η Apple θα κυκλοφορήσει μια διαφανή θήκη για το "φθηνό" smartphone. Αυτή η πληροφορία υπάρχει μόνο στις πύλες της Apple Newsroom ορισμένων χωρών. Στο αμερικανικό site, καθώς και στο Ελληνικό, δεν υπάρχουν πληροφορίες.

Οι προπαραγγελίες για το iPhone XR θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στις 26 Οκτωβρίου. Το μοντέλο αυτό διατίθεται σε έξι χρώματα: μαύρο, λευκό, κόκκινο, κίτρινο, μπλε και κοράλλι.

Για να μην κρύψει το χρώμα του πλαισίου του iPhone XR, η Apple δημιούργησε γι 'αυτό την πρώτη στην ιστορία διαφανή πλαστική θήκη της εταιρείας.


Σε ένα δελτίο τύπου από την Apple, λέει ότι μια διαφανής θήκη για το iPhone XR θα κοστίσει 55 καναδικά δολάρια ή περίπου 40 δολάρια ΗΠΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εταιρείες Speck και Spigen πωλούν ήδη εκδόσεις διαφανών θηκών για το iPhone XR σε τιμή των $ 14 δολαρίων.

 Δυστυχώς οι τιμές της Apple έχουν ξεφύγει από την πραγματικότητα και συχνά βλέπουμε κάποιον να αγοράζει ένα iPhone και ταυτόχρονα να παίρνει ένα κινέζικο φθηνό φορτιστή μια θήκη η ακόμη και κινέζικα ακουστικά για να μην δώσει τα υπέρογκα χρήματα που ζητά η Apple.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ