2018-10-16 05:28:55
Φωτογραφία για ΝΕΟΧΩΡΙ: Tο τελευταίο αντίο στην αγαπημένη Στεφανία μας...
     Δεν έχω λόγια να το περιγράψω, μα ούτε τη δύναμη... "Έφυγε" η Στεφανία μας        Πρωί - πρωί της Κυριακής με πήρε η αδερφή μου κλαίγοντας να μου μεταφέρει αυτή την είδηση. Πάγωσα, δεν μπορούσα να το πιστέψω, δεν ήθελα να αποδεχτώ την πραγματικότητα, τον εφιάλτη αυτό. Δυστυχώς, σήμερα δεν είμαι κοντά για να την αποχαιρετήσω. 

      Την γνώρισα από πολύ μικρή, με το που έφτανα στη γιαγιά μου στο χωριό έτρεχα να την φωνάξω στην αυλή. Πάντα όταν με έβλεπε με έπαιρνε σπίτι της και καθόμασταν......     Η Στεφανία μας ήταν ένα αγαπητό και αξιολάτρευτο παιδί σε όλους, ένα παιδί που στάθηκε στα πόδια μόνη της, μεγάλωσε χωρίς πατέρα. Πάντα με το γλυκό της χαμόγελο. Πάντα έτσι θα σε θυμόμαστε. Άφησε πίσω της το αγγελούδι της την κορούλα της, τη μητέρα της, τα αδέρφια της, τους φίλους της.

       Χαίρομαι που σε γνώρισα... Πάντα θα βρίσκεσαι ανάμεσά μας. Δεν υπάρχει συμπαράσταση για αυτή την τραγωδία, για αυτό που βιώνει η οικογένειά της τις ώρες αυτές. Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί, να απαλύνει ο Θεός τον πόνο τους διότι ποτέ δεν θα τους τον πάρει.

Καλό παράδεισο να έχεις αγαπημένη μας Στεφανία...

Ελένη Παλιούρα

Πηγή: http://www.aixmi-news.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ