2018-10-16 08:15:51
Φωτογραφία για HACKERS ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΡΙΞΑΝ..ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ
- Η ομάδα Ayyildiz Tim "έριξε" δεκάδες ελληνικές ιστοσελίδες - Ανάμεσά τους αυτές του Ατρομήτου και του μπασκετικού Ολυμπιακού - Η επιχείρηση των Τούρκων χάκερς ονομάζεται “Hedefimiz Yunanistan Bilginize”

Νέα επίθεση σε δεκάδες ελληνικές ιστοσελίδες έκαναν Τούρκοι χάκερς. Η ομάδα Ayyildiz Tim, μία από τις παλαιότερες της Τουρκίας, «έριξε» μεταξύ άλλων τα site του Ατρομήτου και του μπασκετικού Ολυμπιακού.

Η παρακάτω φωτογραφία εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του μπασκετικού Ολυμπιακού. 

Όποιος εισερχόταν στην κεντρική σελίδα του atromitosfc.gr, έβλεπε για ώρες την παρακάτω φωτογραφία, καθώς οι ειδικοί της ομάδας του Περιστερίου έψαχναν να βρουν τη λύση στο πρόβλημα, κάτι που τελικά συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το πώς και το γιατί.

Οι Τούρκοι χάκερς επιτέθηκαν επίσης σε ελληνικές ιστοσελίδες πανεπιστημίων και σχολείων.  

H Ayyildiz Tim έχει συσταθεί το 2002 και η δομή της χαρακτηρίζεται στρατιωτική, ενώ έχει διασυνδέσεις με άλλες ισχυρές ομάδες χάκινγκ από όλο τον κόσμο.

Οι επιθέσεις της έχουν ιδεολογικό υπόβαθρο και οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονται ως εθνικιστές, πατριώτες και κεμαλιστές, ενώ η ομάδα τους είναι εξαιρετικά δημοφιλής στα social media με περισσότερους από 1.500.000 Τούρκους να τους ακολουθούν.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ