2018-10-16 08:28:20
Φωτογραφία για Γυναίκα κατήγγειλε 9χρονο αγόρι ότι τη «χούφτωσε»
Μια γυναίκα στις ΗΠΑ ονόματι Τερέζα Κλάιν κατήγγειλε ένα 9χρονο αγόρι ότι την «χούφτωσε»κάτι το ποίο προκάλεσε αντιδράσεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κλάιν περίμενε στην ουρά ταμείου σε μπακάλικο. Όπως είπε στους αστυνομικούς, τους οποίους κάλεσε, το μικρό αγόρι της έβαλε χέρι. Το τηλεφωνημά της, μάλιστα, το κατέγραψε ένας περαστικός ενώ στο βίντεο φαίνεται η μητέρα του 9χρονου και το μικρό αγόρι που κλαίει.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο σε περίπου 20 λεπτά έκριναν ότι δεν έπρεπε να ανοίξουν φάκελο για την υπόθεση.

Ένας δημοσιογράφος, ο Άντριου Ράμος, ανήρτησε στο διαδίκτυο ένα απόσπασμα από τα βίντεο των καμερών ασφαλείας του καταστήματος στα οποία φαίνεται ότι το μικρό αγόρι άγγιξε τα οπίσθια της Κλαίν με την τσάντα που φορούσε στην πλάτη του, ενώ περνούσε από πίσω της σε ένα διάδρομο.

Σύμφωνα με τους New York Times όταν μετά από μερικές ημέρες η Κλάιν επέστρεψε στο ίδιο μπακάλικο, οι περιοίκοι που την αναγνώρισαν της επιτέθηκαν. Ένας δημοσιογράφος που ήταν παρών κάλεσε την Κλάιν να δει μόνη της τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας με την ίδια να ζητά συγγνώμη στο αγόρι αφού αντιλήφθηκε ότι δεν είχαν καμία αλήθεια όσα είχε καταγγείλει.


White woman falsely accuses 9-year-old black boy of sex assault at Brooklyn deli.

Despite new surveillance footage that debunks the claim, the woman – now known as #CornerstoreCaroline – sticks to her story in our exclusive interview @PIX11News pic.twitter.com/dNQAF7Vc67

— Andrew Ramos (@AndrewRamosTV) October 12, 2018
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ