2018-10-16 08:28:20
Φωτογραφία για Στόρμι Ντάνιελς: Η πορνοστάρ του Τραμπ εγκαινίασε ερωτική έκθεση στο Βερολίνο
Εκτός από ψηλοτάκουνα και μίνι φόρεμα,η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς φόρεσε το καλύτερό της χαμόγελο κι έκοψε την κορδέλα της ερωτικής έκθεσης «Αφροδίτη» στο Βερολίνο.

Η υποδοχή που της επιφύλαξαν οι θαυμαστές της ήταν ιδιαίτερα θερμή. Της έστρωσαν το… κόκκινο χαλί κι αυτή έδειξε να το απολαμβάνει Η Στόρμι Ντάνιελς, η οποία ισχυρίζεται ότι το 2006 είχε μία ερωτική περιπέτεια με τον Ντόναλντ Τραμπ ,εγκαινίασε σήμερα την ερωτική έκθεση στη γερμανική πρωτεύουσα χαρίζοντας απολαυστικά πλάνα στους φωτογράφους.

Η μακρυμαλλούσα Αμερικανίδα εμφανίστηκε στην εκδήλωση φορώντας ένα κολλητό πλεκτό φόρεμα σε γήινα χρώματα και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

«Η Στόρμι Ντάνιελς θεωρείται μία από τις κορυφαίες σταρ στις ΗΠΑ τα τελευταία 16 χρόνια»,δήλωσε ο εκπρόσωπος της ερωτικής έκθεσης Βάλτερ Χασενκλέβερ και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή είναι η πιο γνωστή παγκοσμίως στον κλάδο…Φυσικά θέλουμε να επωφεληθούμε από αυτό…Δεν περίμενα ποτέ ότι θα αποδεχτεί την πρόσκλησή μου. Μου είπε μάλιστα ότι πραγματικά θέλει να γνωρίσει τη Γερμανία γιατί είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας».
starxeiamas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ