2018-10-16 10:27:42
Φωτογραφία για Το «βασίλειο του τρόμου» - Καταγγελίες για βιασμούς «προσφυγόπουλων» μέχρι και 5 ετών από άλλους «πρόσφυγες» στην Μόρια
Ένα γερό και ηχηρό «χαστούκι» στους εκτός τόπου και χρόνου «αντιρατσιστές», οι οποίοι με συνθήματα που αγγίζουν τα όρια της βλακείας (όπως «ανοιχτά σύνορα για όλους») προκαλούν την αγανάκτηση και την οργή, έδωσε δημοσίευμα του αμερικάνικου περιοδικού «Newsweek», το οποίο σε ρεπορτάζ του καταγράφει με τα πιο μελανά χρώματα τις συνθήκες διαβίωσης οικογενειών αλλά κυρίως παιδιών στην Λέσβο.

Ως «βασίλειο του τρόμου», όπου κυριαρχεί ο φόβος των σεξουαλικών επιθέσεων και βιασμών, περιγράφουν δεκάδες «πρόσφυγες» αλλά και γιατροί ΜΚΟ στο αμερικάνικο περιοδικό την Μόρια. Σύμφωνα με τους ξένους δημοσιογράφους, από τα μέσα Μαΐου τα κρούσματα σεξουαλικής βίας έχουν εκτοξευθεί στην Μόρια, καθώς κάθε εβδομάδα αναφέρεται και ένα νέο κρούσμα με θύματα γυναίκες, νεαρούς άνδρες και παιδιά κάτω των 18 ετών, σε δύο μάλιστα περιπτώσεις ηλικίας 5 ετών!

«Σε μια περίπτωση ένας πατέρας έφυγε για λίγο από την σκηνή του να πάει να φέρει φαγητό και όταν γύρισε βρήκε το παιδί του κακοποιημένο σεξουαλικά», λέει ο δρ Ντέκλαν Μπάρι των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στο «Newsweek». Κι αποκαλύπτει ότι αρκετά από τα θύματα προχώρησαν σε αυτοτραυματισμό ή αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν.


Βλέπουμε, λοιπόν, ότι μικρά παιδιά βιάζονται ανηλεώς από ανθρώπινα κτήνη. 

Και αυτά τα κτήνη δεν είναι ντόπιοι «ρατσιστές» και «φασίστες», αλλά αλλοδαπά εγκληματικά στοιχεία, τα οποία παριστάνουν τους «πρόσφυγες» για να μπορέσουν να εισέλθουν και να παραμείνουν στην Χώρα μας, έχοντας σ’ αυτήν τους την πρόθεση την πλήρη αρωγή όλων των εκτός τόπου και χρόνου «αντιρατσιστών». Και βεβαίως, καμία (πραγματική ή υποτιθέμενη) ταλαιπωρία δεν είναι δυνατόν να δικαιολογήσει τέτοιου είδους κτηνωδίες, οι οποίες φτάνουν μέχρι και σε παιδιά ηλικίας μόλις 5 ετών.

Και όμως, οι ανεύθυνοι και αναίσθητοι «ανθρωπιστές», «αλληλέγγυοι» και λοιποί «δικαιωματάκηδες», οι οποίοι βαφτίζουν συλλήβδην ως «πρόσφυγα» τον οποιονδήποτε περνά παράνομα τα σύνορά μας, δεν τολμούν να βγουν να πουν το παραμικρό γι’ αυτά τα επικίνδυνα στοιχεία, τα οποία καταστρέφουν ανθρώπινες ζωές, καθώς το μόνο πρόβλημα που τους απασχολεί είναι ο «φασισμός» και ο «ρατσισμός» της Ελληνικής Κοινωνίας www.xryshaygh.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ