2018-10-16 10:59:35
Φωτογραφία για Νέα απαίτηση μετά τα επιδόματα... «Τι θέλουμε?» Ρωτάει ο «αλληλέγγυος».. «Σπίτια» φωνάζουν οι λαθρομετανάστες - Βίντεο
Νέα απαίτηση μετά τα επιδόματα... «Τι θέλουμε?» Ρωτάει ο «αλληλέγγυος» της ΑΝΤΑΡΣΥΑ του γνωστού και μη εξαιρετέου Πέτρου Κωνσταντίνου.. «Σπίτια» φωνάζουν οι τυχοδιώκτες που το παίζουν πρόσφυγες

Οι "αλληλέγγυοι" οργάνωσαν "αυθόρμητη" διαδήλωση «μεταναστών» και δήθεν προσφύγων, που μας ζητάνε ευθέως εκτός από επιδόματα και σπίτια "Πρόσφυγες" που έχουν εγκαταλείψει εδώ και μέρες το κέντρο υποδοχής και φιλοξενίας της Μαλακάσας και μέλη της ΚΕΕΡΦΑ πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, στην οδό Θηβών.

 Η κινητοποίηση γίνεται μια εβδομάδα μετά την συνάντησή τους με τον υπουργό και λίγες μέρες μετά τον θανάσιμο τραυματισμό από μαχαίρι ενός «πρόσφυγα» στο κέντρο.

ΚΕΕΡΦΑ και οι «πρόσφυγες» κατηγορούν τον υπουργό Μεταναστευτικής πολιτικής ότι αθέτησε την υπόσχεση που τους έδωσε την περασμένη εβδομάδα για άμεση λύση στο θέμα στέγασής τους.

Δείτε το βίντεο
mati-gr-news
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ