2012-06-07 19:52:12
Φωτογραφία για Κι όμως σήμερα έκανε δήλωση μέχρι κι ο ΓΑΠ για το επεισόδιο Κανέλη Κασιδιάρη..
Με αφορμή το επεισόδιο μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και της Λιάνας Κανέλλη, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έκανε την εξής δήλωση:

“Κάθε δημοκράτης πολίτης καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη βία από όπου και αν προέρχεται, εναντίον όποιου και αν εκδηλώνεται.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, από τα μέσα και τις πρακτικές που χρησιμοποιούμε, κρίνεται η ποιότητα της καθημερινής μας ζωής αλλά και το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας.

Όσοι θεωρούν ή και καλλιεργούν τη λογική ότι, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, ότι η χρήση βίας ή και η ανοχή στη χρήση βίας είναι δικαιολογημένη για πολιτικούς λόγους, οδηγούν στην καταπάτηση βασικών δημοκρατικών αξιών, οδηγούν την πολιτική ζωή στον εκφασισμό της.

Η πρόκληση που έχουμε μπροστά μας, είναι να αντιμετωπίσουμε την κρίση με περηφάνια και με την ήρεμη δύναμη της δημοκρατίας. Της δημοκρατίας που αποτελεί το θεμέλιο αξιών που μας ενώνουν, αντί να μας χωρίζουν.

Και είναι η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, όσο και εάν έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις, ώστε να αναγεννηθεί η χώρα, να μπορέσει η χώρα να σταθεί επιτέλους στα δικά της πόδια, στις δικές της δυνάμεις”.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ