2018-10-17 12:15:32
Φωτογραφία για Αυτό κι αν είναι βόμβα! Ραντεβού ΑΝΤ1-Γρηγόρη για να πάει στο NOMADS...
oι πρώτες πληροφορίες Σε μεγάλο πονοκέφαλο βρίσκεται ο ΑΝΤ1 μετά τα απογοητευτικά νούμερα που φέρνει το NOMADS. Έτσι, το κανάλι επεξεργάζεται μια σκέψη που μόνο βόμβα μπορεί να θεωρηθεί. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ του HAPPY DAY , την επόμενη εβδομάδα ο Αρναούτογλου έχει ραντεβού με τον Ποφάντη, όχι μόνο για την επιστροφή του τοκ σόου του, κάτι που ήδη γνωρίζουμε, αλλά γιατί ο σταθμός θέλει να στείλει τον Γρηγόρη στη Μαδαγασκάρη να μπει στο NOMADS!

Aναλυτικά το ρεπορτάζ:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: ''Έφτασε στα αφτιά μου μία πληροφορία και ζήτησα από την Τίνα να την ψάξει. Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 σκέφτονται να στείλουν τον Γρηγόρη στη Μαδαγασκάρη για να ενισχύσει το δίδυμο Πούμπουρα-Λέντζα ή για να το αντικαταστήσει. Τι ισχύει ;''

Η Τίνα στη συνέχεια ανέφερε στον αέρα το ρεπορτάζ της: ''Λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης ο Αρναούτογλου έχει ραντεβού την επόμενη εβδομάδα για να επιστρέψει αρχικά με το talk show του  και δεύτερη πρόταση είναι να πάει στη… Μαδαγασκάρη .Όμως δεν είναι τόσο θετικός. Υπάρχει ένα  αγκάθι στη σχέση αυτή, γιατί  τον έβγαλαν επειδή θεωρήθηκε μεγάλος ηλικιακά και έβαλαν δύο πιο μικρούς να παρουσιάσουν το ριάλιτι''!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ