2018-10-17 13:30:26
Φωτογραφία για Ποιος είναι ο Τσολιάς της σπείρας με τα ναρκωτικά
Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας βρίσκεται ο «Τσολιάς» του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στο οποίο συμμετείχαν και αστυνομικοί. Το πρωί της Πέμπτης ο «Τσολιάς» θα περάσει την πόρτα του ανακριτικού γραφείου. Θα απολογηθεί για τις πράξεις που κατηγορείται και που σίγουρα δεν τιμούν την παρουσία του στους Εύζωνες, όπου υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία και από εκείνη την εποχή πήρε και το σχετικό παρατσούκλι. 

Πρόκειται για τον γιο ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος διετέλεσε βουλευτής και ευρωβουλευτής, με καταγωγή από την πόλη των Τρικάλων. 

Ο νεαρός δεν δίσταζε, σύμφωνα με τα στοιχεία των Αρχών, να στοχοποιεί σπίτια από την πόλη καταγωγής του ώστε να τα διαρρήξει αναζητώντας μέχρι και χρυσό. Χαρακτηριστικός είναι ένας διάλογος που είχε με κάτοικο της περιοχής, από τον οποίο ζητούσε πληροφορίες. 

ΔΙΑΛΟΓΟΣ «ΤΣΟΛΙΑ» ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 

«ΤΣΟΛΙΑΣ»: Τι, τι έμαθες; 


ΜΕΛΟΣ: Έχει λίρα κάργα. 

«ΤΣΟΛΙΑΣ»: Ναι; 

ΜΕΛΟΣ: Ναι, είναι τοκογλυφάκος. 

Μάλιστα, σε άλλη απομαγνητοφωνημένη συνομιλία ο «Τσολιάς» θέλει να προλάβει κάτοικο της περιοχής που φέρεται να έχει αγοράσει μέχρι και σκαπτικό μηχάνημα αναζητώντας κάποιον κρυμμένο θησαυρό. 

ΔΙΑΛΟΓΟΣ «ΤΣΟΛΙΑ» ΜΕ ΜΕΛΟΣ ΣΠΕΙΡΑΣ 

ΜΕΛΟΣ: Το χρυσό το θέλουμε σε ράβδους ή κόκκους; 

«ΤΣΟΛΙΑΣ»: Θα τα πούμε από κοντά. Θα τα πούμε από κοντά. Στο πρώτο που είπες. Ντάξει; 

ΜΕΛΟΣ: Ντάξει. Να σου στείλω φωτογραφίες; 

«ΤΣΟΛΙΑΣ»: Ναι, ναι, ναι.

Ο νεαρός φαίνεται όμως ότι ήταν ιδιαίτερα ενεργό μέλος της σπείρας και είχε στενές σχέσεις με τον επίορκο αστυνομικό. Ο αρχιφύλακας ήταν μάρτυρας όταν ο «Τσολιάς» έβγαλε αστυνομική ταυτότητα δηλώνοντας μάλιστα ως διεύθυνση το σπίτι του αστυνομικού. Σε άλλη απομαγνητοφωνημένη συνομιλία ζητεί από τον αστυνομικό να μάθει πληροφορίες από συναδέλφους του στην Ασφάλεια, καθώς θεωρούσε ότι τον αναζητούν για κάποια υπόθεση. 

ΔΙΑΛΟΓΟΣ «ΤΣΟΛΙΑ» ΜΕ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ 

ΤΣΟΛΙΑΣ: Αν μπορέσεις, αν μπορέσεις κάτι τέτοιο, κοίτα λίγο αυτό που λέγαμε. 

ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ: Για πάνω, που… για σένα; 

ΤΣΟΛΙΑΣ: Ναι 

ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ: Θα ρωτήσω έναν φίλο, ναι. Γιατί έμαθες τίποτα άλλο; 

ΤΣΟΛΙΑΣ: Θα σου πω ρε μ…. Θα βρω εγώ αύριο έναν φίλο εκεί, να τα, να τον βρω από κοντά, θα ανέβω πάνω μήπως τον πετύχω. 

Τέλος, φέρεται να επικοινωνεί με μέλος του κυκλώματος και να του λέει, αναφερόμενος στον αστυνομικό, ότι θα στείλει ηχογραφημένες συνομιλίες και φωτογραφίες σε ανώτατο αξιωματικό της ΓΑΔΑ που τον «καίνε».
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ