2018-10-18 14:18:30
Φωτογραφία για Κατσιαντώνης σε Καμμένο: Αποδείξτε στην πράξη ότι το 2018 είναι έτος μέριμνας στρατιωτικού προσωπικού
Το αυτονόητο δικαίωμα στην έμπρακτη υγειονομική υποστήριξη του στρατιωτικού προσωπικού επισημαίνει με αναφορά του προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης.

" Με το παρόν καθεστώς υγειονομικής περίθαλψης, τα στελέχη των Ε.Δ εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τις πεπαλαιωμένες γραφειοκρατικές μεθόδους συνταγογράφησης, με την προϋπόθεση της προπληρωμής από τους ίδιους του συνόλου της δαπάνης και την αναμονή τουλάχιστον δύο (2) μηνών για την επιστροφή του ποσού συμμετοχής του δημοσίου" τονίζει στην επιστολή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ) την οποία επισυνάπτει  στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος και σε σχετικό έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας(Ε.Σ.Π.Ε.Λ).

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης ζητά από τον Πάνο Καμμένο να ενεργήσει άμεσα και ως προς την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων , και των μελών των οικογενειών τους αποδεικνύοντας  , ότι η ανακήρυξη του έτους 2018 ως χρονιά μέριμνας προσωπικού, δε θα μείνει μόνο στα λόγια... αλλά και στις πράξεις.


Η αναφορά του Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κατσιαντώνη, έχει ως εξής:

Θέμα: «Υγειονομικές Καλύψεις - Διευκολύνσεις στο Στρατιωτικό Προσωπικό: ζητούνται άμεσα λύσεις και παρεμβάσεις, προκειμένου για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του προσωπικού και την οικονομική ενίσχυση σημαντικού αριθμού στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ώστε να απολαμβάνουν το αυτονόητο δικαίωμα της έμπρακτης υγειονομικής υποστήριξης».

Παρακαλούμε για την επαλήθευση ή τη διάψευσή σας, το σχετικό σχολιασμό και τις ενέργειές σας περί του εν θέματι αναφερομένου εγγράφου, και συγκεκριμένα της επιστολής διαμαρτυρίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), κατόπιν και του σχετικού εγγράφου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ), το οποίο επισυνάπτεται στην παρούσα, προκειμένου για την πληροφόρησή σας.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ