2018-10-18 16:05:22
Φωτογραφία για Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει με μία μεγάλη αλλαγή;
Εξακολουθεί να προβάλλεται σε πολλοστή επανάληψη καταφέρνοντας ακόμα να συγκεντρώνει αρκετούς τηλεθεατές στη συχνότητα του ΑΝΤ1 και δίνοντας... χαρά στα στελέχη του. Λογικό λοιπόν που στο κανάλι του Αμαρουσίου σκοπεύουν να ανοίξουν ξανά... επίσημα το «Καφέ της Χαράς».

Οι επαφές των δημιουργών της σειράς, του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά, είναι σε προχωρημένο στάδιο με στελέχη του σταθμού αλλά και με αρκετούς ακόμα συντελεστές με τους περισσότερους από αυτούς να έχουν δηλώσει πως θέλουν να είναι ξανά στη σειρά… έστω κι αν είναι σε άλλες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, βέβαια η ιστορία στο νέο «Καφέ της Χαράς» θα εξελιχθεί… διαφορετικά καθώς οι έμπειροι δημιουργοί έχουν βρει αρκετά… τεχνάσματα για να δείξουν τι γίνεται στο Κολοκοτρωνίτσι… αρκετά χρόνια μετά και ναι μεν να εμφανιστούν οι γνωστοί αγαπημένοι ήρωες αλλά το «Καφέ» να λειτουργήσει με… νέα διεύθυνση! Επιθυμία των στελεχών του ΑΝΤ1 ήταν το «Καφέ της Χαράς» να ξανανοίξει αυτή τη σεζόν, αλλά όπως φαίνεται προκειμένου να γίνουν όλα όπως πρέπει θα μπει σε παραγωγή για την επόμενη σεζόν με σκοπό να κάνει… εγκαίνια στις αρχές της και σίγουρα θα είναι ένα πολύ δυνατό «όπλο» του σταθμού…!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ