2018-10-18 16:21:31
Φωτογραφία για Στην ηγεσία και στον Περιφερειάρχη απέδωσαν την έλλειψη περιπολικών οι συνδικαλιστές στη Θεσσαλονίκη
Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr: Στην συνέντευξη τύπου που έδωσαν οι συνδικαλιστές της πόλης μας για την διαλυμένη σχεδόν αστυνομία τα ΜΜΕ της πόλεως έγραψαν

ανάρτησαν σημεία

ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ οπου καταλογισαν προσωποποιησαν τις  ευθύνες καθώς και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι η πόλη μας δεν έχει περιπολικά Τι είπαν οι συνδικαλιστές 

Σαφώς, η έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής είναι ένα γενικό πρόβλημα σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Δεν έχουν χορηγηθεί νέα οχήματα από το 2010, πολλές μηχανές της ΖΗΤΑ είναι 20ετίας, ενώ το 1/3 των μηχανών της ΔΙΑΣ είναι ακινητοποιημένες, καθώς τα συνεργεία της Αστυνομίας στην ΥΤΕΒΕ δεν έχουν λάδια και άλλα αναλώσιμα για την τακτική συντήρηση των οχημάτων.

Δυστυχώς, οι ευθύνες βαραίνουν την Ηγεσία μας αλλά και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που μέχρι και σήμερα δεν έχει ενισχύσει την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με νέα οχήματα μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ 

Δυστυχώς, οι ευθύνες βαραίνουν την Ηγεσία μας αλλά και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας... Ας πας πει κάποιος αν το διάβασε σε κάποιο μπλογκ η αν το άκουσε από κάποιον δημοσιογράφο.

Αντικειμενική δημοσιογραφία.....γελάνε και οι πέτρες.

Μην ενοχλήσουμε....
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ