2018-10-18 18:05:24
Φωτογραφία για Έλενα Παπαρίζου: ''Πιστεύω πολύ στη δυναμική του THE VOICE''
Για μια ακόμη σεζόν η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του σόου ,THE VOICE,

στον ΣΚΑΪ. Η τραγουδίστρια μίλησε για όλα στο Tv Έθνος Ξεκινάω με τη νέα σεζόν του «The Voice». Είχατε συμφωνηθεί εξ αρχής και για τους τρεις κύκλους του talent show;  

«Όχι, για κάθε σεζόν η συμφωνία ανανεωνόταν. Είμαι πολύ χαρούμενη για το «The Voice». Είμαι χαρούμενη για τη συνέχιση της συνεργασίας, μια και σημαίνει πως έμειναν ικανοποιημένοι και η Acun Medya και ο ΣΚΑΪ».

Αμφιταλαντεύτηκες αν έπρεπε να συνεχίσεις νια τρίτη χρονιά;  

«Όχι. Όλη η ομάδα, και εννοώ τους τέσσερις coaches αλλά και τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον παρουσιαστή, είμαστε πολύ αυθόρμητοι. Αυτή είναι η μαγική συνταγή. Δεν πηγαίνουμε ''μελετημένοι'' στο ''The Voice''.

Δεν φοβήθηκες μήπως ακόμη μία σεζόν Κουράσει το τηλεοπτικό κοινό;  

«Και βέβαια αναρωτήθηκα αν θα πάμε το ίδιο καλά σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν
. Ο συναγωνισμός είναι φέτος μεγάλος. Όλα τα κανάλια έχουν προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις στα προγράμματα τους. Όμως όλοι οι καλοί χωράνε. Και πιστεύω πολύ στη δυναμική του ''The Voice''. Το project λειτουργεί αγχολυτικά και για εμάς που συμμετέχουμε σε αυτό και για τους τηλεθεατές. Η μουσική είναι το καταλυτικό στοιχείο. Εύχομαι και το πρόγραμμα αλλά και εμείς να μην κουράσουμε».

Πάντως τα αρχικά ποσοστά δείχνουν πως το project αντέχει...  

«Δεν κοιτάω ποτέ νούμερα. Ούτε στα charts ούτε στα ''χτυπήματα'' των τραγουδιών μου στο Youtube. Ποτέ δεν τα κοιτούσα. Θεωρώ πως θα με γρουσουζέψω».

Τελικά ποιο είναι το μυστικό της καλής χημείας μεταξύ σας; Εννοώ τους τέσσερις coaches...  

«Εκτός από τον αυθορμητισμό που σου προανέφερα, σημαντικό είναι και πως ο καθένας σέβεται τον χώρο του άλλου. Επίσης δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις. Είναι πολύ ωραία η ατμόσφαιρα και όταν σβήνουν οι κάμερες».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ