2018-10-18 18:43:31
Φωτογραφία για ΜΑΞΙΜΟΥ: ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Ν.Δ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ
Λαϊκισμό καταλογίζει το Μέγαρο Μαξίμου στην Νέα Δημοκρατία, με αφορμή ανακοίνωση της Πειραιώς με την οποία καλούσε τους κ.κ. Τσίπρα, Καμμένο και Κοτζιά «να δημοσιοποιήσουν τα απόρρητα μυστικά τους».

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού: «Από το 2017, με πρωτοβουλία του Νίκου Κοτζιά και της ελληνικής κυβέρνησης, ενημερώνεται αναλυτικά η Βουλή των Ελλήνων για τη χρήση των ειδικών κονδυλίων του Υπουργείου Εξωτερικών».

«Η Ν.Δ. λοιπόν, αντί να λαϊκίζει, καλό θα ήταν να μας πει πού διατέθηκαν τα ειδικά κονδύλια κατά τις περιόδους της δικής της διακυβέρνησης, όταν οι Υπουργοί Εξωτερικών ήταν πλήρως ανεξέλεγκτοι», πρόσθεσε. Παράλληλα, το Μαξίμου σημείωσε πως «η κ. Μπακογιάννη και η Ν.Δ. είναι οι τελευταίοι που θα κουνήσουν το δάχτυλο, είτε στο Νίκο Κοτζιά είτε στον Πρωθυπουργό».

«Όσο σημαντικό είναι να διερευνηθεί η υπόθεση με τα μυστικά κονδύλια, άλλο τόσο υποκριτικό είναι να πέφτουν ορισμένοι απ’ τα σύννεφα, αγνοώντας δήθεν την ύπαρξή τους» σχολιάζει από την πλευρά του, το ΚΚΕ.

Όπως υποστηρίζει: «Τα μυστικά κονδύλια αποτελούν, ειδικά στους τομείς Εξωτερικών και Άμυνας, πρακτική όλων των κυβερνήσεων και φυσικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν αποτέλεσε, ούτε στο ζήτημα αυτό, εξαίρεση. Γι’ αυτόν τον λόγο ο λαός χρειάζεται να κρατά μικρό καλάθι ότι κάτι ουσιαστικό θα αποκαλυφθεί απ’ αυτήν την ιστορία» καταλήγει το Κομμουνιστικό Κόμμα.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ