2018-10-18 21:02:16
Φωτογραφία για Αφγανός, δραστήριο στέλεχος των τζιχαντιστών, συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη
Πρόκειται για έναν φανατικό μουσουλμάνο από την Κροατία με καταγωγή από το Αφγανιστάν - Ο νεαρός μουσουλμάνος εντοπίστηκε την περασμένη Τρίτη στο Τελωνείο των Κήπων, απ' όπου προσπάθησε να περάσει στην Τουρκία

Δραστήριο στέλεχος των τζιχαντιστών που βρισκόταν στο μικροσκόπιο των ελληνικών και όχι μόνο αρχών για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες, κρατείται από την περασμένη Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη μετά την σύλληψή του στον τοπικό σταθμό του ΚΤΕΛ, όπου φέρεται ότι προσπάθησε να βγάλει εισιτήρια για παράτυπους μετανάστες τους οποίους προμήθευσε με πλαστά διαβατήρια.

Πρόκειται για έναν φανατικό μουσουλμάνο από την Κροατία με καταγωγή από το Αφγανιστάν. Οι κροατικές αρχές είχαν ενημερώσει  για την πιθανή συμμετοχή του στο Ισλαμικό Κράτος τις ευρωπαϊκές υπηρεσίες ασφαλείας. Ο νεαρός μουσουλμάνος εντοπίστηκε την περασμένη Τρίτη στο Τελωνείο των Κήπων, απ' όπου προσπάθησε να περάσει στην Τουρκία αλλά διαπιστώθηκε ότι υπήρχε απαγόρευση εισόδου στην γειτονική χώρα.


Οι Έλληνες αστυνομικοί τον επιβίβασαν σε ένα λεωφορείο που κάνει δρομολόγια προς την Αθήνα, αλλά κατέβηκε στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με το evros-news.gr, μετά την σύλληψή του, αναμένεται να του ασκηθεί από τον εισαγγελέα δίωξη για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, ενώ παράλληλα φέρεται να εξετάζεται η έκδοσή του στην Κροατία.

*** Στην Φλώρινα, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας και του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής, ένας 32χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Έδεσσας για ληστεία. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας, που διέταξε την μεταγωγή του στην Έδεσσα για να απολογηθεί.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ