2018-10-18 21:52:04
Φωτογραφία για Εμπόδιζε άντρα να μπει στο σπίτι του - Δεν πίστευε ότι μένει εκεί γιατί...
Φτάνοντας στην είσοδο έπεσε πάνω στην Hilary Brooke Mueller, μια ένοικο που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της και η οποία τον εμπόδιζε να εισέλθει στο κτήριο ζητώντας του αποδεικτικά στοιχεία ότι μένει σε αυτό

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον D’Arreion Toles επιστρέφοντας το βράδυ της Παρασκευής 12/10 στο διαμέρισμά του στο St. Louis.

Φτάνοντας στην είσοδο έπεσε πάνω στην Hilary Brooke Mueller, μια ένοικο που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της και η οποία τον εμπόδιζε να εισέλθει στο κτήριο ζητώντας του αποδεικτικά στοιχεία ότι μένει σε αυτό! Το πρόβλημά της ήταν προφανώς το χρώμα του δέρματος του νεαρού Βίντεο του περιστατικού κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral μετρώντας σχεδόν 7 εκατομμύρια προβολές ήδη.

«Παρακαλώ κυρία μου κάντε στην άκρη», λέει ο 24χρονος άνδρας στη γυναίκα η οποία τον ρωτά: «Μένετε εδώ; Αισθάνομαι άβολα». «Μπορείτε να αισθάνεστε άβολα, είναι δικό σας θέμα. Αισθάνεστε άβολα γιατί είστε εσείς», της απαντά ο νεαρός.


Το βίντεο δείχνει στη συνέχεια τη γυναίκα να μπαίνει στον ανελκυστήρα μαζί με τον Toles και να τον ακολουθεί μέχρι την πόρτα του διαμερίσματός του, ενώ ρωτά να μάθει το όνομά του. Στη συνέχεια καλεί την αστυνομία.

«Το να είσαι μαύρος στην Αμερική και να επιστρέφεις σπίτι», ήταν ο τίτλος που έδωσε ο νεαρός άνδρας στο βίντεο.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο σε μένα, να όμως που συνέβη! 30 λεπτά αργότερα η αστυνομία χτύπησε την πόρτα του σπιτιού μου γιατί την είχε καλέσει εκείνη! Σοκαρίστηκα, αυτή είναι η Αμερική το 2018!», ανέφερε.

Η εταιρεία πολυτελών διαμερισμάτων Tribeca STL στην οποία μέχρι πρότινος εργαζόταν η γυναίκα, γνωστοποίησε τη Δευτέρα 15/10 πως διέκοψε τη συνεργασία μαζί της. «Η οικογένεια της Tribeca-STL είναι μια εταιρεία η οποία αποτελείται από υπαλλήλους και κατοίκους από πολλά φυλετικά υπόβαθρα. Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός αυτό και ποτέ δεν πρόκειται να υποστηρίξουμε τον ρατσισμό ή τις φυλετικές διακρίσεις στην εταιρεία μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ