2018-10-19 17:05:17
Φωτογραφία για Έτσι θα είναι το ''Έλα χαμογέλα'' με τη Σίσσυ Χρηστίδου...
Η θεσσαλονικιά Σίσσυ Χρηστίδου, παραφράζει την ατάκα του τόπου της και μαζί με τους Παύλο

Σταματόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Ελένη Βουλγαρίδη και Άννα Πρέλεβιτς … χαλαρά, μας κρατούν την πιο διασκεδαστική συντροφιά τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Η παρουσιάστρια, γεμάτη κέφι και διάθεση, έχει μόνο μια αποστολή: Να μας κρατά την πιο χαρούμενη συντροφιά τις καλύτερες μέρες της εβδομάδας, γιατί… σαν το Σαββατοκύριακο, δεν έχει!

Νέα από την εγχώρια και διεθνή showbiz, έρευνες που θα συζητηθούν, μόδα, ιδέες για το σπίτι και τη διακόσμηση, όλες οι τάσεις του σήμερα, καλεσμένοι έτοιμοι για όλα μα κυρίως με χιούμορ και όρεξη για παιχνίδι, συνθέτουν μία εντελώς διαφορετική πρωινή τηλεοπτική πρόταση. Η εκπομπή παρουσιάζει επίσης θέματα που αφορούν τη μητρότητα, την ανατροφή των παιδιών, αλλά και τις σχέσεις, όπως επίσης και συνεντεύξεις με ανθρώπους-πρότυπα, ενώ υπάρχει πάντα και το στίγμα της επικαιρότητας, που παρουσιάζουν έγκυροι δημοσιογράφοι, έξω όμως από τα «κλισέ» της κλασικής παρουσίασης της ειδησεογραφίας.

Κι επειδή το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο προκλήσεις για αποδράσεις αλλά και διασκέδαση, η Σίσσυ και η παρέα της, παρουσιάζουν προορισμούς με ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, και προτάσεις για έξοδο!

Πρεμιέρα Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 09.45 στο OPEN

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ