2018-10-20 21:20:10
Φωτογραφία για Νέα εξέλιξη: Βρέθηκε αντικαταστάτρια...
Τελικά ποιος ήταν ο παρουσιαστής που κάλεσε την δημοσιογράφο στο τηλέφωνο;

 Η Ναταλία Γερμανού «έριξε» στο τραπέζι το όνομα του Δημήτρη Ουγγαρέζου ως ένα από τα πιθανά ονόματα, μεταξύ αυτών ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που προσέγγισε την Μπάγια Αντωνοπούλου μετά την αποχώρησή της.

 Ο Κώστας Τσουρός με τη σειρά του επιβεβαίωσε πως κάποιος από τους τρεις παρουσιαστές προσπάθησε να προσεγγίσει τη δημοσιογράφο, προσπάθεια ωστόσο που δεν ευωδόθηκε. «Κάποιος από αυτούς που αναφέραμε πήρε την Μπάγια Αντωνοπούλου. Αλλά επειδή είναι σε μια φάση που δεν θέλει να μιλάει με κανέναν δεν απάντησε. Θέλει να ηρεμήσει, δεν είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας πως επιθυμία του καναλιού είναι να γυρίσει η Μπάγια Αντωνοπούλου στη θέση της και στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

 Μάλιστα, αποκαλύφθηκε και το όνομα της αντικαταστάτριάς της, αντικατάσταση που όπως ξεκαθάρισε ο Κώστας Τσουρός θα είναι εσωτερική. «Η θέση στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη δεν θα καλυφθεί με καμία εξωτερική παρουσιάστρια. Υπάρχει μια νεαρή δημοσιογράφος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, η Σάρα Σιαμπλή, η οποία εργάζεται ήδη στην εκπομπή και της έχουν ανατεθεί κάποιες αρμοδιότητες που είχε η Μπάγια και δεν αποκλείεται να δούμε αυτή την κοπέλα δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ