2018-10-21 18:17:17
Φωτογραφία για Μόρια: Για το φαγητό διαμαρτυρήθηκε η γυναίκα από τη Συρία- «Με έφτυσε», λέει ο αστυνομικός
Οι μερίδες του φαγητού, για τις οποίες στήνονται καθημερινά όσοι ζουν στο ΚΥΤ της Μόριας μόλις είχαν τελειώσει και η γυναίκα από τη Συρία άρχισε να διαμαρτύρεται, καθώς θα έπρεπε να φύγει με

άδεια χέρια, ενώ άλλοι είχαν παραλάβει πολύ περισσότερες μερίδες από όσες τους αναλογούσαν.

Αυτή ήταν η αιτία του διαπληκτισμού της με τον αστυνομικό και τα όσα κατέγραψε αμέσως μετά η κάμερα και το ερασιτεχνικό βίντεο μόνο αποτροπιασμό προκάλεσαν με τον αστυνομικό να βρίζει χυδαία ενώ οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν αμίλητοι και ακίνητοι. Μετά από την εσωτερική έρευνα που έγινε από την ΕΛΑΣ προέκυψε ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 10 Οκτωβρίου.

Ο αστυνομικός σύμφωνα με τις πληροφορίες του CNN Greece προσπάθησε αργότερα να δικαιολογήσει τη στάση του λέγοντας ότι έχασε και την υπομονή του όταν η γυναίκα τον έφτυσε. «Φώναζε και μιλούσε στη γλώσσα της και κάποια στιγμή με έφτυσε», είπε στους ανώτερους του. 


Ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπηρετεί στα Γιάννενα και είναι η τέταρτη φορά που πήγε με απόσπαση στο νησί. Οι άλλοι αστυνομικοί που φαίνονται στο βίντεο υπηρετούν ο ένας επίσης στα Γιάννενα ο δεύτερος στην ασφάλεια Αττικής και ο τρίτος στην Έδεσσα. Όλοι τους έφτασαν στο νησί το Σεπτέμβρη με απόσπαση.

Πάντως για την υπόθεση ενημερώθηκε και η εισαγγελέας, η οποία έδωσε προφορική εντολή να διενεργηθεί προανάκριση και για την κατηγορία της ρατσιστικής συμπεριφοράς. 

Πάντως ήδη ο αρχηγός της ΕΛΑΣ όχι μόνο διέταξε έρευνα αλλά ζήτησε και να απομακρυνθεί από την θέση του ο συγκεκριμένος αστυνομικός.

Μίνα Καραμήτρου

cnn.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ