2018-10-21 19:10:22
Φωτογραφία για Το iPhone XR δεν έχει ακόμα εξαντληθεί λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία του
Οι προπαραγγελίες των πωλήσεων για το iPhone XR ξεκίνησαν στις 19 Οκτωβρίου, και εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες για αγορά από τους χρήστες. Τις πρώτες ώρες, μερικά από τα μοντέλα εξαντλήθηκαν και οι πωλήσεις τους προσωρινά σταμάτησαν.

Έκτοτε, η κατάσταση δεν έχει αλλάξει και πολύ.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, σχεδόν όλα τα μοντέλα iPhone XR είναι διαθέσιμα. Τη στιγμή της σύνταξης του ποστ, όπου και μπορείτε να παραγγείλετε το λευκό XR με μνήμη 128GB και 256GB, 256GB το μαύρο, 64GB μπλε 128GB, και 64GB κίτρινο και 256GB, (PRODUCT) ΚΟΚΚΙΝΟ 256GB. Μόνο μοντέλα χρώματος "κοραλλιών" coral είναι εντελώς απών. Η κατάσταση είναι παρόμοια στην ευρωπαϊκή και το αμερικάνικο Apple Online Store.

Ο αναλυτής της αμερικανικής τράπεζας επενδύσεων, Gene Munster, πιστεύει ότι δεν έχει νόημα ακόμα καποιος πανικός. Κατά την άποψή του, το επίπεδο των πωλήσεων παρέμεινε το ίδιο, απλά η Apple παρείχε πάρα πολλές ποσότητες από το iPhone XR για να προ-παραγγείλετε. Πληροφορίες σχετικά με αυτό εμφανίστηκαν πριν από την παρουσίαση, καθώς η εταιρεία ήταν σίγουρη για την επιτυχία της νέας ναυαρχίδας.


Η πραγματική αιτία κάποιας "ανωμαλίας" θα είναι δυνατή ίσως μόνο μετά από τις 26 Οκτωβρίου, όταν το smartphone κυκλοφορήσει επίσημα στις πώλησεις. Στη συνέχεια, οι έμποροι λιανικής θα αποκαλύψουν τον αριθμό των gadget που πωλήθηκαν, τα οποία μπορούν να συγκριθούν με τους αριθμούς του περασμένου έτους.

Θυμηθείτε ότι το iPhone XS και το iPhone XS Max εξαντλήθηκαν τις πρώτες ώρες κιόλας. Η ζήτηση για αυτά και ήταν 20-30% υψηλότερη από ό, τι στο iPhone X το 2017. Την ημέρα της έναρξης των πωλήσεων, 28 Σεπτεμβρίου , οι πρώτοι πελάτες βρίσκονταν από πολύ νωρίς στη γραμμή στα καταστήματα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Μαγγίρα σώζει το My Style Rocks...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Μαγγίρα σώζει το My Style Rocks...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ