2018-10-21 19:42:27
Φωτογραφία για Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθκε η Ημερίδα του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ/1983 στη ΛΑΕΔ (ΦΩΤΟ)
Το Σάββατο 20 Οκτ. 2018, πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, η ημερίδα του Συνδέσμου Αποφοίτων Αξιωματικών της Τάξεως ΣΣΕ 1983, στην ΛΑΕΔ και στην κατάμεστη αίθουσα «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ» με θέμα «Επί Παντός Επιστητού».

Ο Πρόεδρος της ημερίδας Αντγος ε.α. Ιωάννης Παπαθεοδοσίου κήρυξε την έναρξη της ημερίδας και εψάλη Τρισάγιο υπέρ των αειμνήστων συμμαθητών της τάξεως ΣΣΕ 1983.

Την ημερίδα τίμησε με την παρουσία του ο κ. Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό και αναφέρθηκε στην εξαιρετική κατάσταση του Στρατού μας.

Τιμήθηκαν από το Σύνδεσμο Αξιωματικών ΣΣΕ 1983:

α. Ο Στρατηγός ε.α. κ. Ευστάθιος Καπραβέλος, Επίτιμος Α/ΓΕΣ, ο οποίος το 1979 που εισήλθε η Τάξη 1983 στη ΣΣΕ υπηρετούσε ως Διοικητής του 2ου Τάγματος Ευελπίδων και

β. Ο Αντιστράτηγος ε.α Ηλίας Γλεντζές,ο θρύλος Καταδρομέας της Μάχης Κοτζά Καγιά στην Κύπρο.


Ο Αντγος ε.α. κ. Δημήτρης Μπάκας, Επίτιμος Διοικητής ΣΔΑ, επιμελήθηκε την εξαιρετική αφίσα της ημερίδας.

Εξαιρετικοί ομιλητές όπως ο Διευθύνων Σύμβουλος ΔΣ/ΕΑΑΣ κ. Ιωάννης Δεβούρος, ο Πρόεδρος ΠΟΣ Ταξίαρχος ε.α. κ. Βασίλειος Νικολόπουλος, ο Αρχιπλοίαρχος ε.α. και Οικονομικός Σύμβουλος 3 ΕΑΑ κ. Γιάννης Αντωνιάδης, ο Υπτγος ε.α. κ. Ιπποκράτης Δασκαλάκης, ο Σχης (Ο) κ. Ρόδης Κωνσταντίνος από το ΝΙΜΙΤΣ και ο Τχης (ΥΓ) κ. Ευθύμιος Γκότσης αναφέρθηκαν σε ενδιαφέροντα θέματα.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Σταύρο Χριστάκο και σε όλους τους συμμαθητές του ΔΣ Κώστα Μανίκα, Παναγιώτη Ψύχα, Γιώργο Χέλμη, Δημήτριο Σκορδά, Άγγελο Σπαντίδο, αλλά και στους συμμαθητές Παναγιώτη Κατσίκα και Γιώργο Μπατσικώστα για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Εξαιρετική φωτογραφική κάλυψη από τον συμμαθητή τους κ. Κώστα Καρακαλά.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ