2018-10-21 21:10:15
Φωτογραφία για Δυο (2) σύγχρονους διαδραστικούς πίνακες δώρισε το ίδρυμα «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» στο Δημοτικό Σχολείο ΠΛΑΓΙΑΣ | Ευχαριστίες
            Με δύο σύγχρονους διαδραστικούς πίνακες, που θα καλύψουν τις ανάγκες των μαθητών, δωρεά του κοινωφελούςς ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ», αναβαθμίστηκε η υλικοτεχνική υποδομή του Δημοτικού Σχολείου Πλαγιάς (Ακτίου Βόνιτσας). Για τη σημαντική προσφορά η εκπαιδευτική κοινότητα εκφράζει τις ευχαριστίες της, τονίζοντας τη σημαντική προσφορά που θα έχουν οι συγκεκριμένοι πίνακες στις μαθησιακές ανάγκες των μαθητών Αναλυτικά...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ 

        Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πλαγιάς Αιτωλοακαρνανίας, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», για τη σημαντική δωρεά εποπτικών μέσων διδασκαλίας.

      Θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε την ιδιαίτερη χαρά και τον ενθουσιασμό των μικρών μαθητών μας στην πρώτη τους επαφή με τους δύο διαδραστικούς πίνακες!....       Να είστε βέβαιοι ότι τα συγκεκριμένα εποπτικά μέσα θα βοηθήσουν τους μαθητές μας να ανακαλύψουν, να πειραματιστούν και να έρθουν σε επαφή με μαθητές άλλων σχολείων. Θα συνεισφέρουν επίσης στην αναβάθμιση της διδασκαλίας μετασχηματίζοντας το παιδαγωγικό περιβάλλον της τάξης.


           Δεσμευόμαστε ότι θα παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου ο δωριζόμενος εξοπλισμός να είναι πλήρως ασφαλής και αξιοποιήσιμος.

        Επίσης θα αναρτηθεί πλακέτα σε εμφανές σημείο η οποία θα αναγράφει ότι η αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε με αποκλειστική δωρεά του ΙΣΝ.

        Σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας και σας ευχόμαστε τη συνέχιση του ευάρεστου έργου του Ιδρύματός σας.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ