2018-10-22 09:05:15
Φωτογραφία για Πρώην παίκτρια του My Style Rocks καρφώνει την Ηρώ Δημητροπούλου του GNTM
Την Ηρώ Δημητροπούλου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model, όταν στάθηκε απέναντι από τους κριτές, οι οποίοι της έκαναν πολύ σκληρή κριτική για τις πλαστικές επεμβάσεις που έκανε.

Η 18χρονη στη συνέχεια συζητήθηκε και για τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία όπου επίσης δεν κατάφερε να διακριθεί. Το βράδυ της Τετάρτης η Ηρώ Δημητροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» και μια δήλωσή της, σχετικά με τη μόρφωσή της, προκάλεσε ξανά διάφορα σχόλια.

«Οι αρνητικές κριτικές με κάνουν να προχωράω ακόμα πιο μπροστά στη ζωή μου. Γιατί δεν θα είμαι αιώνια μοντέλο. Είμαι πολύ έξυπνη. Πιστεύω ότι λόγω της μόρφωσης μου υπερτερώ των άλλων ανθρώπων. Πιστεύω ότι και η εσωτερική και η εξωτερική ομορφιά πρέπει να συμπίπτουν και να βαδίζουν μαζί. Και πιστεύω ότι μπορώ να κάνω και τα δύο. Θέλω να κάνω και το μόντελινγκ. Η μητέρα μου έχει σπουδάσει. Οι γονείς μου είναι επιχειρηματίες και θα ήθελα να ακολουθήσω και τον κλάδο που έχουν επιλέξει οι γονείς μου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ηρώ Δημητροπούλου.


Στη δήλωση αυτή θέλησε να πάρει θέση δημόσια η Σοφία Λεοντίτση, την οποία γνωρίσαμε από το My Style Rocks. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook: «”Είναι πολύ έξυπνη και λόγω της μόρφωσης της υπερτερεί των άλλων ανθρώπων” λέει η ίδια για την ίδια ... Μάλιστα! Ακόμα και ένας από τους σοφότερους ανθρώπους στην ιστορία κοριτσάκι μου, κάποτε είπε εν οίδα ότι ουδέν οίδα... πολύ ταπεινή πρέπει να γίνεις!!».

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ