2018-10-22 09:22:34
Φωτογραφία για Τι νέο φέρνει το Office 2019 Pro Plus
Το νέο Office 2019 Pro Plus διαθέτει όλα τα κλασικά εργαλεία όπως Word, Excel, PowerPoint αλλά και τα Publisher 2019, Access 2019, Project 2019 και Visio 2019, δίνοντας στους χρήστες όλα τα απαραίτητα εφόδια σε μια σουίτα και τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις δουλειές τους άμεσα και εύκολα.

Κάθε νέα έκδοση φέρνει και νέα χαρακτηριστικά, με το PowerPoint να ενσωματώνει τα εργαλεία Morph και Zoom, τα οποία θα δώσουν έναν πιο κινηματογραφικό “αέρα” στις παρουσιάσεις των χρηστών, ενώ οι χρήστες των Microsoft Surface υπολογιστών θα έχουν tilt εφέ και αναγνώριση του ποσοστού πίεσης στην οθόνη για την εκτέλεση των αντίστοιχων εντολών.

Το Excel έχει αναβαθμιστεί και αυτό με τη σειρά του, ενσωματώνοντας νέες λειτουργίες για ανάλυση δεδομένων, νέες συναρτήσεις και διαγράμματα καθώς και βελτιώσεις στο PowerPivot, εφοδιάζοντας τους χρήστες με νέες δυνατότητες.

Οι βελτιώσεις στο Word 2019 και Outlook 2019 επικεντρώνονται στην ουσία μιας και το μενού Learning Tools διαθέτει τα εργαλεία Read Aloud και Text Spacing τα οποία βοηθούν στο να γίνει η επεξεργασία των περιεχομένων πιο εύκολη
. Το Focus Mode βοηθάει στο να επικεντρώνεται ο χρήστης στο αρχείο που προβάλλει και επεξεργάζεται σε Full Screen view, ενώ το Focused Inbox για το Outlook 2019 διαχωρίζει τα email που είναι λιγότερο σημαντικά από αυτά που ο χρήστης επιλέγει να προβάλλονται με προτεραιότητα.

Επιπλέον, η Microsoft έχει αναβαθμίσει τα επίπεδα ασφάλειας ενώ η λειτουργία Click-to-Run εξασφαλίζει πιο γρήγορα update στην ασφάλεια των εφαρμογών και τις αναβαθμίσεις που θα λαμβάνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τη στιγμή που η εγκατάσταση των εφαρμογών θα γίνεται πλέον πιο άμεσα.

Το νέο Office 2019 Pro Plus είναι μια από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς σουίτες εφαρμογών γραφείου όμως η τιμή της είναι συνήθως αρκετά ακριβή. Υπάρχουν όμως κάποια εναλλακτικά κανάλια διανομής της με αρκετά πιο προσιτές τιμές, ένα από αυτά είναι το GoodOffer24.

To GoodOffer24 είναι ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα που εξειδυκεύεται σε άδειες και κλειδιά για προγράμματα λογισμικού παρέχοντας super τιμες και άμεση παράδοση των keys μέσω email. Αν είστε και gamer, στο GoodOffer24 θα βρείτε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από Digital Game Keys αλλά και Game Cards όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.

Το GoodOffer24 κάνει μια super προσφορά για τους αναγνώστες του Techblog και παρέχει αποκλειστικά τον κωδικό Gotechblog15 για να αποκτήσετε κλειδιά (keys) με έκπτωση 15% για οποιοδήποτε προϊόν βρίσκεται στην κατηγορία Software του GoodOffer24.

• Microsoft Office 2019 Professional Plus Key (1 PC), τιμή €50.99

• Windows 10 Professional Key (32/64 Bit), τιμή €10.06

• Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC), τιμή €22.77

• Windows 10 Professional + Office 2016 Professional Plus Bundle, τιμή €28.04

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ