2018-10-22 12:20:17
Φωτογραφία για Έτσι μπήκε στο ΤΑΤΟΥΑΖ...
Ο Ερμογένης Σκιτίνης, που στο επιτυχημένο σίριαλ, ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ, ενσαρκώνει τον Φίλιππο, μιλά για το πώς μπήκε στη σειρά, για τον ρόλο του, αλλά και για τα κοινά που έχει ο ίδιος με τον ήρωά του.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με το «Τατουάζ»;  

Μου τηλεφώνησε ο Αντρέας Γεωργίου. Συναντηθήκαμε, μιλήσαμε ,και προχωρήσαμε στη συνεργασία. Είχαμε μιλήσει και άλλες φορές αλλά δεν έτυχε να συνεργαστούμε παλαιότερα. Είχα προτάσεις και για άλλες σειρές, αλλά από τη στιγμή που με πήρε ο Αντρέας ήθελα να κάνω αυτό. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του. 

Τι χαρακτήρας είναι ο Φίλιππος που υποδύεσαι; 

Είναι χαλαρός, είναι ζωντανός χαρακτήρας, και ερωτιάρης.   

Θα τον δούμε να έχει έντονες στιγμές;  

Δεν έχει πολλές έντονες στιγμές, αν και ζει μόνος του χωρίς γονείς, και γι’ αυτό μεγάλωσε γρήγορα. Αλλά είναι χαρούμενος άνθρωπος.  

Για την Ελένη τι νιώθει;  


Είναι ερωτευμένος με την Ελένη από την πρώτη στιγμή που την είδε.  

Τον τρομάζει που η Ελένη είναι παντρεμένη;  

Δεν έχει κανέναν ενδοιασμό από τη στιγμή που την ερωτεύτηκε. Δεν υπολογίζει πως η Ελένη είναι παντρεμένη. Προχωράει μαζί της χωρίς να το έχει στο μυαλό του. Ο Φίλιππος συνάντησε την Ελένη σε μία περίεργη κατάσταση με τον Ορφέα, καθώς μαζί του δεν χαμογελάει ποτέ και είναι σε μια μαυρίλα. Ο Φίλιππος είναι το άλλο άκρο, είναι έξω καρδιά, ενώ ο Ορφέας είναι σκοτεινός ως χαρακτήρας.  

Θα πιέσει την Ελένη να χωρίσει τον Ορφέα για να είναι μαζί;  

Δεν την πιέζει καθόλου. Ενοχλείται όταν μιλάει με τον σύζυγό της αλλά ο Φίλιππος είναι χαλαρός. Είναι κοντά μου αυτός ο χαρακτήρας. 

Τι κοινά στοιχεία έχεις με τον ρόλο σου;  

Δεν είμαστε ίδιοι αλλά και εκείνος είναι η ψυχή της παρέας, του αρέσει να γελάει. Επίσης και εγώ ερωτεύομαι αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να μη με νοιάζει τι γίνεται γύρω μου.  

Εσύ έχεις υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση; 

 Όχι. Έχω βρεθεί στην αλλαγή αλλά ποτέ σαν τρίτο πρόσωπο. Δεν μου αρέσει να μοιράζομαι γενικά.

Αυτά δήλωσε ο ηθοποιός, Ερμογένης Σκιτίνης, στο Mytv.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ