2018-10-22 14:13:55
Φωτογραφία για Κ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ: ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟ ΠΡΑΤΤΩ
Οι ΑΝ.ΕΛ είναι δεξιά και δεν έχει ρόλο στη Κεντροαριστερά. Η παραίτηση Κοτζιά από το ΥΠΕΞ , δεν ήταν για προσωπικούς λόγους, αλλά πολιτικής ουσίας, αφού δεν στηρίχθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο, όταν στηλίτευση την διγλωσσία στην εξωτερική μας πολιτική από τη δράση του Πάνου Καμμένου, είπε στον Ρ/Σ 98.4 ο Γραμματέας του ΠΡΑΤΤΩ, Κώστας Καραχάλιος, με αφορμή την αποψινή ομιλία στις 19:00 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, του Νίκου Κοτζιά. 

Ο Κώστας Καραχάλιος, σημείωσε ότι το ΠΡΑΤΤΩ, δεν είναι εντός του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί κίνηση του Σοσιαλιστικού Πατριωτικού Χώρου, που δίνει τη μάχη για την συγκρότηση μίας σύγχρονης Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ρόλο κλειδί, αλλά δυνάμεις αμιγώς δεξιές , όπως οι ΑΝΕΛ , όχι.

Για το ΠΡΑΤΤΩ είπε, η κυβέρνηση του 2015 ήταν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, που μετά τον Αύγουστο του 2018 με την επιτυχή έξοδο από τα Μνημόνια, έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της.

Το ΠΡΑΤΤΩ, είναι έτοιμο να στηρίξει για το Δήμο Αθηναίων των Παύλο Γερουλάνο, ως μία προσωπικότητα, που πληροί τους όρους μίας προοδευτικής κατεύθυνσης στην αυτοδιοίκηση, ενώ ανήγγειλε ότι η αποψινή ομιλία Κοτζιά στο Ηράκλειο, θα έχει και πολιτικό περιεχόμενο για τις εσωτερικές εξελίξεις.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ