2018-10-22 19:20:22
Φωτογραφία για ANT1- Propagate ετοιμάζουν δύο νέα τηλεοπτικά πρότζεκτ...
Νέες κινήσεις από τον Θοδωρή Κυριακού για την ενίσχυση του τηλεοπτικού περιεχομένου του Ομίλου. Στο πλαίσιο της μετοχικής τους συνεργασίας, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ και η Propagate συμφώνησαν στη δημιουργία και ανάπτυξη πρωτογενούς περιεχομένου. Ήδη από το 2019 αναμένονται δύο νέα τηλεοπτικά προϊόντα.  

Πρόκειται για τα «Slip ‘N Slide» και «My Best Friend’s Fear». Το «Slip ‘N Slide» είναι ένα τηλεπαιχνίδι της Propagate, βασισμένο σε παιχνίδι της WHAMO-O, στο οποίο οι παίκτες καλούνται να εκτελούν εύκολες, κατά τα φαινόμενα, αποστολές. Το τηλεπαιχνίδι θα προσαρμοστεί για τις απαιτήσεις του ΑΝΤ1 και θα είναι μία συμπαραγωγή της Propagate και του τηλεοπτικού σταθμού. Το πρόγραμμα «My Best Friend’s Fear» αφορά φάρσες, οι οποίες καταγράφονται από κρυφές κάμερες, και θα είναι συμπαραγωγή με το Μακεδονία TV στην Ελλάδα.

Η συμμετοχή του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Propagate προσφέρει την απαραίτητη περαιτέρω τεχνογνωσία για να αναπτύσσει πρωτογενές περιεχόμενο και να το διανέμει παγκοσμίως. Η Propagate, με ιδρυτές τους Ben Silverman και Howard T. Owens, δημιουργούς των επιτυχημένων «The Office», «Ugly Betty», «Jane the Virgin», «Master Chef» κ.ά., είναι μία εκ των κορυφαίων διεθνώς εταιρειών παραγωγής, με μεγάλες, διεθνείς συμφωνίες και συνεργασίες τηλεοπτικού περιεχομένου στο ενεργητικό της.

Πηγή: typologies.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ