2018-10-23 14:24:36
Φωτογραφία για Βέροια: Καλλιεργούσε χασισοφυτεία... στη στέγη του σπιτιού
Ο 46χρονος ιδιοκτήτης καλλιεργούσε 11 δενδρύλλια κάνναβης που είχαν φτάσει σε ύψος ενός μέτρου

Μπορεί από μακριά να φαινόταν για αθώα… πρασινάδα το μικρό δασάκι στη στέγη ενός σπιτιού στη Βέροια, όμως δεν ήταν δυνατό να ξεγελάσει τα έμπειρα μάτια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών που αντιλήφθηκαν ότι ήταν χασισόδεντρα!

Κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι, διαπίστωσαν ότι ο 46χρονος ιδιοκτήτης καλλιεργούσε 11 δενδρύλλια κάνναβης που είχαν φτάσει σε ύψος ενός μέτρου κι έτσι τον συνέλαβαν. Στο εσωτερικό της κατοικίας του κατέσχεσαν και ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 185 γραμμαρίων. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

*** Στη θαμνώδη έκταση έξω από την κατοικία του στις Σέρρες καλλιεργούσε πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,60 ως 1,80 μέτρου ένας 63χρονος, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Στην κατοχή του κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

*** Μόνο ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2,20 μέτρων ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην αυλή του σπιτιού ενός 59χρονου σε περιοχή της Πέλλας, αλλά στην αποθήκη του έκρυβε ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 367,3 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ