2018-10-25 11:50:34
Φωτογραφία για Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Με το θέατρο δεν μπορείς να συντηρήσεις οικογένεια
«Ήθελα να κάνω τηλεόραση και γιατί μου αρέσει και για οικονομικούς λόγους. Οι εποχές

είναι δύσκολες», λέει ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκαδαρέσης

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με αφορμή την τηλεοπτική του επιστροφή μέσω της σειράς, «Πέτα τη φριτέζα», μίλησε στο Tv Kous Kous. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην επιλογή του να ασχοληθεί με την τηλεόραση, αλλά και τους λόγους που το έκανε.

- Επιστρέψατε στη μικρή οθόνη με τη σειρά «Πέτα τη φριτέζα». Πως αποφασίσατε να πείτε το «ναι»;

«Οταν είδα τα ονόματα των σεναριογράφων, του Γιώργου Κρητικού και του Μάκη Πιτταρά, ήμουν σίγουρος ότι θα είχαμε να κάνουμε με μία καλή γραφή. Το αμέσως επόμενο δέλεαρ ήταν το ότι θα συμπρωταγωνιστούσα με τον Γιάννη Μπέζο, έναν άνθρωπο που εκτιμώ βαθιά και ήθελα να δουλέψω μαζί του. Τρίτον, ήθελα να κάνω τηλεόραση και γιατί μου αρέσει και για οικονομικούς λόγους. Οι εποχές είναι δύσκολες και με το θέατρο δεν μπορείς να συντηρήσεις την οικογένεια».


- Η σειρά πιστεύετε κάνει τη διαφορά;

«Είναι μεγάλη κουβέντα αυτό. Όμως, είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες σειρές της σεζόν».

- Τι θα αλλάζατε για να πείτε με βεβαιότητα ότι κάνει τη διαφορά;

«Εμένα μου λείπει το ότι το σενάριο δεν είναι ελληνικό, αν και οι δύο σεναριογράφοι έχουν αλλάξει πάρα πολύ το πρωτότυπο κείμενο. Πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε και μόνοι μας, έχουμε πολύ καλούς συγγραφείς. Μου λείπουν από την τηλεόραση τα ελληνικά σενάρια».

- Η επιλογή σεναρίων από το εξωτερικό είναι δείγμα της κρίσης;

«Είναι μία εύκολη λύση, μια κακή εκτίμηση των καναλιών που θεωρούν ότι πατώντας σε ξένα και επιτυχημένα σενάρια, η επιτυχία θα είναι ευκολότερη. Προσωπικά δεν το πιστεύω. Θεωρώ, όπως σας είπα, ότι υπάρχουν εξαιρετικοί σεναριογράφοι που μπορούν να στηρίξουν ωραίες και πρωτότυπες δουλειές».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η δικαίωση του Αισώπου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η δικαίωση του Αισώπου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ