2018-10-26 08:26:13
Φωτογραφία για Παναγιώτης Χαρέλας: Πάλι τρικλοποδιές, πάλι στα δύσκολα οι άλλοι
Δημοσιεύουμε ανάρτηση τού Παναγιώτη Χαρέλα, προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ: Το μεταναστευτικό δεν έχει εύκολες λύσεις για μας που υπηρετούμε στον κλάδο. Πάνω από 18 χρόνια, άλλοι και

20, έχουμε περάσει από πολλά στάδια. Ξεκινήσαμε ως συνοριοφύλακες και είχαμε να αντιμετωπίσουμε το μεταναστευτικό, αλλά και τις προτροπές " συναδέλφων μας" που καλούσαν τις Αρχές να μας συλλάβουν γιατί - λεει - δεν είχαμε αρμοδιότητες ελέγχων !. Μετά αφήσαμε το μεταναστευτικό ως "άεργοι" και μας μετακίνησαν με διαθέσεις σε αλλότρια καθήκοντα για να βοηθήσουμε τους "άλλους" συναδέλφους. Να κάνουμε και λίγες σκοπιές τους, να πάμε και στα μέτρα στα γήπεδα. Το 2012 θυμήθηκε η ηγεσία τους συνοριοφύλακες μόνο, και όλοι στον Έβρο. Μόνο οι πρώην συνοριοφύλακες όμως. Οι άλλοι " συνάδελφοι μας" είχαν ήδη εξασφαλίσει να μην πάει κάνεις τους. Σήμερα που οι ανάγκες του Μεταναστευτικού επιβάλουν μπλόκα, ελέγχους, διαχείριση, και οι σφ δεν φτάνουν, αντιδρούνε πάλι στην Ηγεσία γιατί να εμπλέκονται οι " άλλοι συνάδελφοι"
. Τελικά μέσα από τέτοιες διαδρομές που κάνεις σας δεν μπορεί να δει τις πραγματικές ανάγκες του Σώματος για το μεταναστευτικό και να συνεχίσετε να θεωρείται τους σφ αστείρευτη πηγή προσωπικού, δεν υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό στη χώρα όπως πρέπει. Και από την άλλη, οι συνδικαλιστές, να νομίζουν πως έχουν τις λύσεις του μεταναστευτικού στο τσεπακι τους, αλλά να προτείνουν λύσεις χωρίς την συμμετοχη των μελων τους !

Πάλι τρικλοποδιές, πάλι στα δύσκολα οι άλλοι.

Είναι όμως ανάγκη, η Ηγεσία να εισάγει και ένα μάθημα στις σχολές για το τι εστί ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ στην Αστυνομία. Είναι ανάγκη !
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Sentry K300: Θωρηκτό και φορητό SSD!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Sentry K300: Θωρηκτό και φορητό SSD!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ