2018-10-27 21:59:47
Φωτογραφία για Αυτό το Σαββατοκύριακο το Apple Watch ενδέχεται να επανεκκινήσει απροσδόκητα.
Τη νύχτα της 27ης-28ης Οκτωβρίου, οι ευρωπαϊκές χώρες θα μεταβαίνουν στη χειμερινή ώρα. Για τους ιδιοκτήτες του Apple Watch Series 4, αυτή η στιγμή είναι γεμάτη με την εμφάνιση ενός bug, λόγω του οποίου το ρολόι θα αρχίσει να επανεκκινείται συνεχώς.

Στις αρχές Οκτωβρίου του 2018, μιλήσαμε για την δυσάρεστη κατάσταση που αντιμετώπισαν οι αυστραλιανοί ιδιοκτήτες του Apple Watch Series 4. Όταν μεταβείτε στη χειμερινή εποχή, υπάρχει ένα σφάλμα που οδηγεί σε μια συνεχή επανεκκίνηση των ρολογιών.

Το πρόβλημα οφείλεται στο ασταθές έργο του πίνακα στο "Infographic", το οποίο δεν αντιμετωπίζει τον προγραμματισμό λαμβάνοντας υπόψη τη νέα εποχή. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα σφάλμα λογισμικού, θα πρέπει να επιδιορθωθεί με μελλοντική ενημέρωση του watchOS 5.1. Αλλά αυτή η έκδοση του συστήματος είναι σε beta δοκιμή και είναι απίθανο να είναι διαθέσιμη σε όλους στις 27-28 Οκτωβρίου.

Δεδομένου ότι οι ευρωπαϊκές χώρες θα αλλάξουν τη χειμερινή περίοδο αυτό το Σαββατοκύριακο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτού του σφάλματος. Για να μην το αποκτήσετε, η σελίδα 9to5Mac συνιστά να αλλάξετε τον επιλογέα στο "Infographic" σε οποιοδήποτε άλλο. Στη συνέχεια, μπορεί να επιστρέψετε όταν τελειώσει η μετάβαση στο χειμώνα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ