2018-10-30 15:20:11
Φωτογραφία για OPEN TV: Αδιαθεσία και αρκετά...νεύρα!
Νεύρα... πολλά νεύρα στο νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό με φωνές που ακούγονται όχι μόνο στην Παιανία... και όχι μόνο από την Παιανία!

Βέβαια ορισμένοι από αυτούς που φωνάζουν έχουν πολλά δίκια με το μέρος τους αλλά στο τέλος την πληρώνουν και… αρρωσταίνουν. Η αλήθεια είναι ότι το beyond αέρα στο OPEN έχει έντονο παρασκήνιο…!

Κατ’ αρχάς όπως φαίνεται και σήμερα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα βγει χωρίς την Έλλη Στάη στο «τιμόνι» του που όπως δημοσιοποίησε η ίδια αδιαθέτησε και δεν μπορεί να το παρουσιάσει. Γενικά πάντως στον καινούργιο τηλεοπτικό σταθμό υπάρχει αρκετή… αδιαθεσία, ξεκινώντας από τα νούμερα τηλεθέασης που… σέρνονται για έναν τηλεοπτικό σταθμό που υποστηρίζει ότι είναι «beyond Tv», ενώ και ο μηχανισμός του, μετά από αρκετό καιρό προετοιμασίας… ασθενεί σε πολλά σημεία.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το πρόγραμμα βγαίνει από εξωτερικό βαν αφού δεν έχει φτιαχτεί το κοντρόλ με αποτέλεσμα εκπομπές να αντιμετωπίζουν λειτουργικά προβλήματα
. Κι ενώ κάποιοι κάνουν υπομονή αποδεχόμενοι το επιχείρημα της διοίκησης ότι καθυστέρησαν τις αγορές και εγκαταστάσεις λόγο έλλειψης ρευστότητας κάποιοι… δεν κάνουν υπομονή. Για αυτό και την Παρασκευή το βράδυ όσοι βρίσκονταν στο κτήριο της Παιανίας τρόμαξαν από τις φωνές που ακούστηκαν από τα γραφεία της διοίκησης για όσα έγιναν… όχι beyond tv αλλά στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Ένα… αστείο από αυτά που λέγονται στους διαδρόμους του σταθμού είναι για κάποια από τα πρόσωπα που παρά την… όχι αναμενόμενη –για να το πω κομψά- πορεία του νέου σταθμού λένε ότι «εγώ έχω περίοδο χάριτος», προκαλώντας εκνευρισμό σε άλλους που σίγουρα δεν έχουν τέτοια… δυνατότητα και είναι σε «πυρετό» εργασίας! Σύμφωνα πάντως με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τα όσα γίνονται στο OPEN… beyond αέρα ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης μεταξύ ανθρώπων του σταθμού που χθες το βράδυ βρέθηκαν σε εστιατόριο του Κολωνακίου αποφασίζοντας τις μετέπειτα κινήσεις τους έστω κι αν αυτές προκαλέσουν σε άλλους… νεύρα!

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ