2018-10-31 17:13:54
Φωτογραφία για Να είστε προσεκτικοί με το νέο iPad Pro 2018 γιατί μια ζημιά μπορεί να στοιχίσει όσο ένα καινούργιο
Αμέσως μετά την παρουσίαση, η Apple δημοσίευσε τις τιμές για την επισκευή των νέων μοντέλων iPad Pro στην ιστοσελίδα της. Το κόστος είναι τόσο υψηλό ώστε είναι πιο κερδοφόρο να αγοράσετε ένα εντελώς νέο tablet από την επισκευή ενός σπασμένου.

Ίσως η Apple με κάποιο τρόπο πιέζει τόσο τους καταναλωτές να επιλέξουν την ασφάλεια του AppleCare +. Με την επιφύλαξη εκτεταμένης εγγύησης, η οποία κοστίζει 129 δολάρια και επεκτείνει την περίοδο εγγύησης σε δύο χρόνια, ο χρήστης έχει την ευκαιρία να επισκευάσει τη συσκευή δύο φορές με μεγάλη έκπτωση. Σε αυτή την περίπτωση, η επισκευή θα κοστίσει 49 δολάρια για τις δύο πρώτες επισκευές, αλλιώς οποιαδήποτε εργασία θα κοστίσει 227 δολάρια πριν τη λήξη της εγγύησης.

Το κόστος επισκευής χωρίς την AppleCare + για το iPad Pro 11 ιντσών θα είναι στα 499 δολάρια και στις 12,9-ίντσες στα 649 δολάρια. Αυτό ισχύει για όλες τις περιπτώσεις μη εγγύησης και περιλαμβάνει σπασμένες οθόνες, σπασμένα ηχεία, ζημιές μετά την είσοδο νερού και άλλες βλάβες. Για σύγκριση, ένα iPad Pro 10,5 ιντσών κοστίζει από 649 δολάρια, δηλαδή το ίδιο ποσό με την επισκευή του νέου μοντέλου 12,9 ιντσών.

Ως εκ τούτου, αγοράζοντας ένα νέο iPad, δεν πρέπει να ξεχάσετε να τα αποθηκεύσετε σε προστατευτικά γυαλιά και καλύμματα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ