2012-06-08 09:03:04
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Ο κόσμος δεν είδε την Κανέλλη να τρώει χαστούκια αλλά το πολιτικό σύστημα
Η Λιάνα Κανελη είναι ισως το πιο συμπαθες προσωπο του ΚΚΕ, αρκετοι πολιτες μη ψηφοφοροι του ΚΚΕ τρεφουν συμπαθεια προς το προσωπο της!

ΟΜΩΣ το πρωϊ δεν ειδαμε να τρωει χαστουκια η Λιανα Κανελη, αλλα βλεπαμε να τρωει χαστουκια το σαπιο Πολιτκο συστημα... βλεπαμε να τρωει χαστουκια ο Παπανδρεου και ο Σαμαρας, ασχετα αν η Λιανα δεν ανηκει σε αυτους!

Οταν επικρατει η Υποκρισια στον πολιτικο κοσμο τα φαινομενα αυτα ηταν αναμενομενα! Μερικοι "επεσαν" απο τα συννεφα! Η υποκρισια στο μεγαλειο της...

Ωστοσο κανεις δεν σχολιαζει το γεγονος πως ο Δελατολας ενας δημοσιογραφος παρενεβει και καλεσε τηνν εισαγγαλεα να επεμβει.... Δεν επρεπε να επεμβει η εισαγγελεια απο μονη της? Δενν ειναι ανεξαρτητη?

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ για να μην εχουμε τετοια φαινομενα!

Υποκρισια ειχαμε στην υποθεση του γιαουρτωματος στον Εθυμιου και του "Μπουμπουκου-Αδωνι"... ο Αδωνις επαιξε μονο λιγα δευτερολεπτα... αλλα η "επιθεση" με νερο στον Ευθυμιου επαιζε ολη μερα επειδη το εκαναν μελη της ΧΑ! Υποκρισια οταν γιουρτωθηκε με απειλες Δημοσιογραφος.... Οταν δολοφονειται ενας νεαρος στην Πατρα κανενα κομμα δεν βγαινει να καταδικασει την δολοφονια σε αντιθεση με αντιστοιχα περιστατικα με αλλαδοπους....Υποκρισια!

Η υποκρισια σας τα εκανε ολα... οτι σπειρατε θα θερισετε! Και μην ριχνετε τις ευθυνες στον Ελληνα!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι Άγγλοι μποικοτάρουν το Euro
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι Άγγλοι μποικοτάρουν το Euro
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ