2012-06-08 09:14:03
Φωτογραφία για Οταν σπέρνετε φτώχεια, θα θερίζετε νεοναζί και χαστούκια, κ. Σαμαρά και κ. Βενιζέλε!
Γράφει ο Αιας

Το φίδι του φασισμού έπαψε να εκκολάπτεται, το φίδι πλέον έχει βγει από το αυγό. Οι ναζιστές, είναι εδώ.

Εισέβαλαν δια της κάλπης, είναι αλήθεια, στη Βουλή για να την κάνουν πραγματικό μπουρδέλο.

Τρίβουν έκπληκτοι τα μάτια τους και βγάζουν άναρθρες κραυγές ανησυχίας οι υποκριτές πολιτικοί, του καταρρέοντος συστήματος, που δήθεν ανακάλυψαν ξαφνικά το πρόβλημα, ενώ στην πραγματικότητα έχουν συμβάλει καθοριστικά στη διόγκωσή του.

Πώς; Μα, με τα ολέθρια έργα και τις μαύρες μέρες τους. Με την ανεργία των νέων σε εφιαλτικά ύψη και χιλιάδες ελληνικές οικογένειες να μην έχουν να φάνε. Με τους συνταξιούχους στα κάγκελα χωρίς φάρμακα. Με την απελπισία και την ανασφάλεια. Με τη σπεκουλαδόρικη πολιτική στο μεταναστευτικό. Με τη βαρβαρότητα του Μνημονίου, που εξαθλιώνει την κοινωνία και υποβοηθά στην εμφάνιση των φασιστών ως «σωτήρων». Με το θυμό για τα πολιτικά και λοιπά λαμόγια να μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.


Τόση υποκρισία, νισάφι πιά!

Αλήθεια, ποιοι νομιμοποίησαν τους ναζιστές; Ποιοι υπουργοποίησαν τους ναζιστές με τα τσεκούρια;

Από την επομένη των εκλογών της 6ης Μαΐου, όταν ήρθε στο προσκήνιο η «Χρυσή Αυγή», κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο πολλά αποκαλυπτικά στοιχεία για τα στελέχη της. Από το «εγέρθητι» του «Καιάδα» στους δημοσιογράφους, μέχρι τις γερμανικές χειροβομβίδες και τις μπλούζες του Ηλία Κασιδιάρη με τα σύμβολα των SS.

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές αποκαλύψεις, που προϊδέαζε για όσα διαδραματίστηκαν στο στούντιο του Ant1, ήταν το αφιέρωμα περιοδικού του εθνικιστικού χώρου, τον Μάρτιο του 2004, στο οποίο ο τραμπούκος έδινε μαθήματα μάχης σώμα με σώμα στο δρόμο.

Αντιλαμβάνεται πλέον και ο τελευταίος αφελής ότι, αν τέτοιες επιθέσεις γίνονται σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, αυτά που συμβαίνουν με τις δολοφονικές ενέργειες των συμμοριών των νεοναζί εναντίον ελλήνων και αλλοδαπών στο ημίφως ή στα σκοτάδια της ενημέρωσης και της νύχτας είναι πολλαπλώς χειρότερα.

Τώρα όλοι συζητάμε πώς θα προστατεύσουμε τη Δημοκρατία μας από τους νεοναζί.

Οταν σπέρνετε φτώχεια και τσεκούρια, θα θερίζετε νεοναζί και χαστούκια, κ. Σαμαρά και κ. Βενιζέλε!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το Φως καίει τον Φασισμό!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το Φως καίει τον Φασισμό!
FP1 και FP2 Καναδά LIVE!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
FP1 και FP2 Καναδά LIVE!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ