2012-06-08 09:19:02
Φωτογραφία για Άποψη αναγνώστη για το επισόδειο με τον Κασιδιάρη
Διαβάζω από τα σχόλια σε sites για το περιστατικό Κασιδιαρη- Δουρου – Κανελλη και τα έχω χάσει… ποτέ αποκτήσαμε στην Ελλάδα τόσους φασίστες;;

από πότε η Ελληνική κοινωνία θεώρει «άξιο» «πατριώτη» και «παλικαρά» έναν φασιστομπράβο που βγαίνει στην τηλεόραση και αφαιρει από τους συνομιλητές του το δικαίωμα να μιλήσουν για κάτι το όποιο ,εμμέσως πλην σαφώς παραδέχεται ο ίδιος με τα λεγόμενα και τις πράξεις του, ότι δηλαδή είναι φασίστας, μα το ειχει ξεκάθαρα είναι υπέρ του Χιτλερισμού ή μήπως ο Χίτλερ δεν ήταν φασίστας;;;

Εγώ δεν θέλω να μείνω στο ξυλοδαρμό της Κανελλη παρότι το καταδικάζω απερίφραστα γιατί δεν μπορεί αυτός ο «μάγκας» να σηκώνεται να γρονθοκοπεί και στην συνεχεία να φεύγει από την πίσω πόρτα. Σε μια περίοδο σαν και αυτή που όλα γύρω διαλύονται (και φταίνε αυτοί που κυβέρνησαν) η μαγκιά είναι ο σεβασμός.

Σκεφτειτε ότι οι Χρυσαυγήτες αυτά τα κάνουν κάθε μέρα και αν τους ψηφίσουμε θα συνεχίσουν ακόμα πιο δυνατά τον «αγώνα» τους. Δεν πρέπει να δεχτούμε ότι αν είσαι έγχρωμος, αριστερός ή κομμουνιστής θα πρέπει να κρύβεσαι. ΑΙΣΧΟΣ!!


Αν για κάτι πάλεψαν οι πραγματικοί Έλληνες με την επαναστάσεις και τους αγώνες τους ήταν οι ελευθερία, κάτι που οι 440.000 ανιστόρητοι το έχουν ξεχάσει να έχουν ξεχάσει ότι πολύ πιθανόν ο πάππους να έχει σκοτωθεί για να αποτάξει τον ζυγό των κατακτητών που αυτοί σήμερα υποστηρίζουν τους υποστηρικτές τους.

Υπάρχουν άλλα 31 κόμματα που μπορεί κάποιος να ψηφίσει και όχι αυτούς που θα καταλύσουν και την λίγη δημοκρατία που μας απέμεινε.

Αν στις 18 Ιούνη αυτοί έχουν δύναμη να χτυπούν και να σκοτώνουν αυτούς που τολμούν να εχούν διαφορετικές απόψεις από , τους τραμπούκους, τότε καληνύχτα Ελλάδα, ετοιμάσου να υποδεχτείς την «Μαύρη Αυγή» .

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ