2018-11-01 20:09:42
Φωτογραφία για ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΙΩΤΩΝ «Η ΒΕΛΑ»: ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ KAI ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΠΙΤΑΣ στα πλαίσια της πανηγύρεως του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου στο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ | Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 το πρωί
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΙΩΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ «Η ΒΕΛΑ»

Ανδρομάχης 97 Καλλιθέα 2109578787 Τ.Κ 17675- www.vasilopoulo.com.gr

[email protected]/facebook: βασιλόπουλο Αιτωλοακαρνανίας

ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ KAI ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

      Ο σύλλογος Βασιλοπουλιωτών "η Βελά" στα πλαίσια της πανηγύρεως του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου στο Βασιλόπουλο, σας προσκαλεί στη γιορτή κρασιού και παραδοσιακής πίτας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου το πρωί μετά το πέρας της πανηγυρικής θείας λειτουργίας, στο προαύλιο του ιερού ναού............  

     Ο ναός μας έχει τεμάχιο του λειψάνου του Αγίου, το οποίο θα βρίσκετε όλες τις ημέρες από Πέμπτη 01 Νοεμβρίου έως και Κυριακή 04 Νοεμβρίου  σε δημόσιο προσκύνημα.

          Η 3η Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία η εκκλησία μας εορτάζει την ανακομιδή των λειψάνων του Αγίου, είναι η ημερομηνία που κατά την παράδοση οι αμπελουργοί συνήθιζαν να ανοίγουν τα κρασιά της νέας σοδειάς και σε πολλά μέρη αποκαλείται του Αγίου Γεωργίου του μεθυστή. 

      Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην πανήγυρη και στο τέλος να απολαύσετε εκλεκτά κρασιά από ντόπιους παραγωγούς και παραδοσιακές πίτες της περιοχής, εννοείτε δωρεάν.

Για το Δ.Σ

Ο Προέδρος                Ο Γραμματέας 

Παναγιώτης Παπαζώης         Γιώργος Κικάτος
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σφαγή για τα «ιμάτια» του MEGA
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σφαγή για τα «ιμάτια» του MEGA
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ