2018-11-02 13:35:53
Φωτογραφία για Τοποθέτηση εν αποστρατεία - του Μανώλη Πλουμή
Δημοσιεύουμε την επιστολή του Αντιστρατήγου ε.α. Εμμανουήλ Πλουμή: Υπηρέτησα την Ελληνική Αστυνομία και κατ’  επέκτασιν την Ελληνική κοινωνία επί 35 συναπτά έτη.

      Σε όλη την αστυνομική μου διαδρομή, από απλός αστυνομικός μέχρι τα υψηλόβαθμα καθήκοντα του στρατηγού, γνώμονας και βασικό μέλημά μου υπήρξε η υπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και η άσκηση  του πατριωτικού μου καθήκοντος  με σύνεση και ευθυκρισία , απόλυτη διαφάνεια και συνεπή ανιδιοτέλεια.

    Καθώς απέρχομαι του σώματος πλήρης αστυνομικών ημερών αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω εκ βαθέων όλους τους συνεργάτες μου για την βοήθεια  τους  να καταξιώσω   το αξίωμά μου και να καταξιωθώ και εγώ απ’ αυτό , την οικογένειά μου για την πολύχρονη αντοχή και ανοχή της, την πολιτεία για την εμπιστοσύνη της , την αστυνομική ηγεσία για όσα καλά μπόρεσε να δει σε μένα και τέλος τον Θεό για την αγάπη και την ευλογία του.


   Και επειδή η ποιότητα μιας προσωπικότητας κρίνεται όχι μόνο από τον δημιουργικό ήχο της παρουσίας της αλλά και από τον  νοσταλγικό απόηχο της απουσίας της, εύχομαι και ελπίζω η νηφάλια αποτίμηση του μέλλοντος να αποδώσει στο παρόν τις περγαμηνές της αξίας και της αντικειμενικότητας που του ανήκουν.

                                                                                                                 

                                                                                                                       Με τιμή
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ