2018-11-02 19:20:19
Φωτογραφία για Αμαλία Κάτζου-Βαγγέλης Γιακουμής: Το πρωινό ξύπνημα και η επιλογή του ΟPEN να ους δώσει την πρωινή ζώνη...
Το OPEN ανέθεσε την πολύ πρωινή ζώνη στους Βαγγέλη Γιακουμή-Αμαλία Κάτζου, οι οποίοι παρουσιάζουν το '' Ώρα Ελλάδος 05.30''. Το νέο δίδυμο της πρωινής ζώνης ,μιλά για την εκπομπή

στο ένθετο ,Tv Έθνος.

Μετακόμιση στην πολύ πρωινή ζώνη του Open με το «Ώρα Ελλάδος 05.30». Είναι εύκολο το τόσο πρωινό ξύπνημα;  

Κάτζου: «Κι εγώ και ο Βαγγέλης έχουμε συνηθίσει να ξυπνάμε πρωί και είναι πολύ θετικό πως γνωριζόμαστε χρόνια, έχουμε ξανασυνεργαστεί ,και υπάρχει μεταξύ μας χημεία». 

Γιακουμής: «Σίγουρα θα ξυπνάμε νωρίτερα από τα κοκόρια και θα προλαβαίνουμε τον αλέκτορα πριν λαλήσει!»

Θα «ανοίγετε» πρώτοι την ενημέρωση στην ελληνική τηλεόραση. Σας αγχώνει αυτό;  

Κάτζου: «Εγώ είμαι από τη φύση μου αγχώδης, και επειδή ο σταθμός μάς εμπιστεύτηκε τη ζώνη, έχω ένα άγχος παραπάνω. Έχουμε δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα, είμαστε όλοι ενωμένοι, και αυτό θα βγει στον φακό. Εξάλλου, τα στοιχήματα κερδίζονται από ομάδες και όχι από μονάδες».

Γιακουμής: «Προσωπικά καθόλου, γιατί αισθάνομαι πολύ σίγουρος για το τι θέλω να κάνω έτσι ώστε να αγκαλιάσει το τηλεοπτικό κοινό εκείνες τις ώρες τις πολύ πρωινές, που είναι δύσκολες. Με αγχώνει μόνο το αν όλα βρίσκονται στη θέση τους, γιατί όλα μαζί είναι αυτά που προσφέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ